03 / 05 / 2024

Mehmet Şükrü İlkel garanti koza

Mehmet Şükrü İlkel garanti koza

Garanti Koza'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel kimdir? Mehmet Şükrü İlkel, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel'in biyografisi...

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Karlı Group İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlı Group İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü Karlı tarafından kuruldu.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

CL KR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CL KR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Öcal tarafından 40 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Kavak Sokak, Smart Plaza B Blok'ta kuruldu.

Kulhan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulhan Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yahya Saatçı ve Mehmet Şükrü Hancıoğlu ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Maltepe, İdealtepe Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız ŞY Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Mehmet Şükrü Yıldız, Şakir Yıldız ortaklığında kuruldu.

Bilhan Yapı Uluslararası İnşaat Müteahhitlik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bilhan Yapı Uluslararası İnşaat Müteahhitlik ve Yatırım Anonim Şirketi, Akif Bil, Mehmet Şükrü Hancıoğlu tarafından 1 milyon 210 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Metalsac İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metalsac İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Mehmet Çıkrıkçıoğlu, Hasan Çıkrıkçıoğlu tarafından 51 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Kasım'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Nida Kule'de kuruldu.

Adana adliye binasının ihalesi yapıldı!

Adana'nın büyük bir Adalet Sarayı’na kavuşacağını bildiren AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, “Önümüzde 2 aylık netleşme süreci var. İhale sürecinin kesinleşme safhasından sonra Adana Adalet Sarayı’nın temeli atılacak.” dedi...

MDMC İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

MDMC İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Mehmet Çıkrıkçıoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Şubat 2014 tarihinde Yakacık, Cumhuriyet Mahallesi, Ferman Caddesi'nde kuruldu.

Türkiye'nin 3. büyük adliye binası Adana'ya yapılıyor!

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç ile İl Başkanı Avukat Fikret Yeni, Adana'da açılacak olan Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf Mahkemesi) bina inşaatında incelemelerde bulundu...

Adana'ya bölge adliye mahkemesi inşa ediliyor!

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç ile İl Başkanı Avukat Fikret Yeni, Adana’da açılacak olan Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf Mahkemesi) bina inşaatında incelemelerde bulundu...

Mehmet Şükrü İlkel kimdir?

Garanti Koza'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel kimdir? Mehmet Şükrü İlkel, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel'in biyografisi...

Mehmet Şükrü İlkel garanti koza Haberi

Mehmet Şükrü İlkel garanti koza

Mehmet Şükrü İlkel kimdir?

Mehmet Şükrü İlkel, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı. Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Mehmet Şükrü İlkel, ABD’deki Arizona State University Nükleer ve Enerji Mühendisliği’nde yüksek lisans yaptı.


Mehmet Şükrü İlkel 1985 yılından itibaren, Garanti Koza yurt dışı projeler geliştirme ve yönetimi ile elektro-mekanik işler koordinasyonundan sorumlu oldu. Daha sonra, kendi kurduğu Mimel İnşaat ve Strateji Yatırım Şirketleri Başkanlığı’nda, uluslararası proje geliştirme, yatırım, hizmet ve finans sektörlerinde faaliyet gösterdi.


Mehmet Şükrü İlkel, 2003 yılı sonunda Garanti Koza’nın Balfour Beatty ile Koç Holding’e ait olan hisselerini satın almaya talip oldu. 


Koç Grubu ve Balfour Beatty hisselerinin Şükrü İlkel’e devri 19 Ocak 2004 tarihinde Yönetim Kurulu kararı ile gerçekleşti, 24 Mart 2004 tarihli Genel Kurul’da satış işlemi onaylandı.


1976 yılından beri hissedar...