14 / 05 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu açıklama

Mehmet Tahmazoğlu açıklama

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 92 milyon TL olan 2009 bütçesini 7 kat artırarak, 637 milyon TL 'ye çıkardıklarını belirterek, "Bütçemizin yüzde 80'ini yatırım bütçesi olarak kullandık" dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 25 kira artışı ile ilgili kritik açıklama geldi!

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren yüzde 25 kira artış ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten kritik açıklama geldi. 

Son dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Şimşek, 15,9 milyon emekliyi ve 4,9 milyon kamu çalışanını etkileyen önemli iyileştirmeler yapıldığına vurgu yaptı. İşte detaylar...

Ak Parti’den asgari ücret ve memur maaş zamları için açıklama

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, memur-emekli maaşı ve asgari ücret zammına ilişkin açıklama yaptı. Peki, temmuz ayında maaş zamları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Dul ve yetim aylıklarına zam bekleyenler bu habere hemen baksın! Son dakika açıklama geldi!

En az emekli maaşı alanların aylıklarına zam yapılmıştı, yapılan çıkışla beraber 5500 TL olan aylıklar 7500 TL'ye çıktı. Dul ve yetim aylığı alanların aylığı ise zam görmedi. İşte bununla alakalı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama geldi.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.

Merakla beklenen EYT kararında son durum ne? AK Partili isimden açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu Emeklilikte Yaşa Takılanlar kararı ile ilgili açıklama yapt.

Asgari ücretle ilgili çok önemli açıklama: "Yılda 4 kez zam..."

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacağına yönelik iddiaların ardından DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan flaş bir açıklama geldi.

Mehmet Tahmazoğlu açıklama Haberi

Mehmet Tahmazoğlu açıklama


Şahinbey Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Meclis Salonu'nda yapıldı. 


Gündem maddelerine geçmeden önce yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında slayt eşliğinde bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, göreve geldiklerinde önceliklerini belirlediklerini belirterek, "92 milyon TL olan 2009 bütçesini 7 kat arttırarak, 637 milyon TL'ye çıkardık. Bütçemizin yüzde 80'ini yatırım bütçesi olarak kullandık" dedi. 


HER ALANDA VATANDAŞIMIZA HİZMET ETTİK 

Göreve geldiklerinde insan merkezli hizmet odaklı bir çalışmayı önemsediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm, konut yapımı, çarpık yapılaşma ile mücadele, park ve yeşil alan ve sosyal projeler olarak önceliklerimizi belirledik. Şuanda 5 bölgede kentsel dönüşüm yapıyoruz. Bugüne kadar yüzde 97'lik kısmını vatandaşlarımızla anlaşarak 2 bin 610 evin yıkımını yaptık. Kamulaştırma için 286 milyon TL...