02 / 05 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu özgeçmiş

Mehmet Tahmazoğlu özgeçmiş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Mehmet Topaloğlu ile Anthaven üzerine!

Çalışmalarını finans alanında sürdüren Mehmet Topaloğlu Port Alaçatı’daki konutunun ardından Anthaven ile ilk kez Ant Yapı ile tanıştı.Ant Yapı EQ Dergisi eidtörleri Toploğlu ile röportaj yaptı...

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Gedikoğlu 28 Kasım 2017 (Dün) tarihinde vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1962 mezunları taziye ilanı yayınlattı.

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet İmamoğlu, Özge İmamoğlu, Suzan Ceylan ve Ebru Çelik ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Babaoğlu'ndan Dönüşüm Meram'a destek!

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Meram Belediyesi tarafından geçen hafta tanıtımı yapılan ‘Dönüşüm Meram’ adlı kentsel dönüşüm projelerinin hem Konya’da hem Türkiye genelinde gündem oluşturduğunu söyledi.

Şahinbey Yazıcık Konutları, dünyaya örnek olacak!

Geçmiş 7 yılda ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, meclis üyeleri ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Mehmet Cicioğlu açığa alındı!

Samsun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü Mehmet Cicioğlu ile Havza Malmüdürlüğü Saymanlık Müdür Yardımcısı Talat Albayrak açığa alındı.

Mehmet Babaoğlu: Konya Seydişehir’e Tarım Köy kurulabilir!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu. Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsetti.

Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Konutları'nı inceledi!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Mehmet Bekaroğlu'ndan, Timya Vadisi'ndeki dönüşüm için 11 soru!

CHP'nin Rizeli İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya yönelttiği soru önergesinde, yapımı yılan hikayesine dönen TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini sordu.

Mehmet Tahmazoğlu özgeçmiş Haberi

Mehmet Tahmazoğlu özgeçmiş

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;

"1959 yılında Gaziantep ili Şahinbey İlçesinde doğdum. İlkokulu Şehreküstü Ahmet Çelebi İlkokulunda, Orta ve Lise tahsilimi Atatürk Lisesinde tamamladım. 1982 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldum.


1983-1984 yılları arasında askerlik görevimi yedek subay olarak yerine getirdim.İş hayatıma 1984 yılında Mali Müşavir olarak başladım. Bir süre ticaretle uğraştım. 1999 yılından itibaren Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmaktayım.


20 yıldan bugüne kadar birçok Sivil Toplum örgütünde yönetim kurulu üyeliği ve yöneticilik yapmaktayım.


Siyasi hayatıma 2001 yılında AK Parti'nin kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladım. 5 yıl İl Başkan Yardımcılığı, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptım. Şehrimizin problemlerini çözmek için projeler ürettim. Projelerimi hayata geçirebilmek için Ak Parti'den 22 Temmuz 2007 seçimlerinde 8.sıra...