05 / 05 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu Yeşilvadi projesi

Mehmet Tahmazoğlu Yeşilvadi projesi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yol, konut ve park çalışmasının birlikte yürütüldüğü Yeşilvadi projesinin yaklaşık 500 milyon TL 'lik çılgın bir proje olduğunu söyledi.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Şahinbey Yeşilvadi Polis Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeşilvadi'de Polis Merkezi inşa ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e 3. polis merkezi inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi’de hayata geçirilen yeni polis merkezi inşaatını inceledi.

Şahinbey Yeşilvadi Millet Kıraathanesi açıldı!

İlk Millet Kıraathanesini Şehreküstü bölgesine inşa ederek vatandaşların ve öğrencilerin hizmetine açan Şahinbey Belediyemiz ikincisini ise Türkiye’nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkına yaptı.

Mehmet Topaloğlu ile Anthaven üzerine!

Çalışmalarını finans alanında sürdüren Mehmet Topaloğlu Port Alaçatı’daki konutunun ardından Anthaven ile ilk kez Ant Yapı ile tanıştı.Ant Yapı EQ Dergisi eidtörleri Toploğlu ile röportaj yaptı...

Polateli-Şahinbey OSB'ye 250 bin kişilik konut projesi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapımı devam eden Polateli-Şahinbey OSB yakınlarında 250 bin kişilik konut inşa edeceklerini söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu Yeşilvadi projesi Haberi

Mehmet Tahmazoğlu Yeşilvadi projesi


Türkiye'nin en büyük parkı olan 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki Yeşilvadi Parkı'nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, proje hakkında bilgi verdi. Tahmazoğlu, proje kapsamında havaalanı yolunu Burç kavşağına bağlayacak 12 kilometre uzunluğunda 50 metre genişliğindeki yol, konut ve 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye'nin en büyük park çalışmasının birlikte yürütüldüğünü ifade etti. Yeşilvadi Parkı'nı 4 etaba böldüklerini belirten Başkan Tahmazoğlu, "Parkımızın tamamında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz parkımızı çok kısa sürede tamamlamaktır. Şu anda havaalanı yolundan başlayarak özellikle dutluğa kadar olan kısımda parkımızın büyüklüğü 1 milyon 250 bin metrekare. Bu alanı bu yıl içerisinde Yılbaşı gelmeden tamamlamış olacağız. Kalan 450 bin metrekarelik kısmında yine çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca havaalanı yolunu Burç kavşağına bağlayacak...