09 / 05 / 2024

Mehmet Tarık Çağlayan

Mehmet Tarık Çağlayan

Çimtaş İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Gıda Ürünleri Nakliye Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mustafa Çağlayan, Mehmet Tarık Çağlayan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarık Gürdil, Kiler GYO'dan istifa etti!

Kiler GYO'nun KAP'ta yaptığı açıklamaya göre, Genel Müdürü Tarık Gürdil görevinden istifa etti. 

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mehmet Nuri Ersoy'a Galata Kulesi mektubu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye mülkiyetinde bulunan Galata Kulesi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devir kararına ilişkin Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a mektup yazdı...

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

TEV Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Merhum iş adamı Uğuz Tarık Demirağ'ın bağışı ve vasiyetiyle Ümraniye'de hayata geçirilen 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibarıyla kapılarını açan okulun resmi açılış töreni yapıldı.

Mehmet Tarık Çağlayan Haberi

Mehmet Tarık Çağlayan

Çimtaş İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Gıda Ürünleri Nakliye Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mustafa Çağlayan, Mehmet Tarık Çağlayan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Çimtaş İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Gıda Ürünleri Nakliye Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt işleri yapmak, Kaba inşat malzemeleri (demir çimento tuğla kum çakıl v.s) ticareti,ve 13.6.2012 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Çimtaş İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri ve Gıda Ürünleri Nakliye Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi adres: Silivri, Ortaköy Mahallesi, Ayazma Caddesi,...