17 / 05 / 2024

Mehmet Teke keleş

Mehmet Teke keleş

Bursa Keleş Belediye Başkanı Mehmet Teke kimdir? Mehmet Teke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Teke, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Teke...

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Tektaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tektaş Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Dursun Keleş tarafından kuruldu. 

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Organizasyon Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş ve Nazım Keleş ortaklığında kuruldu.

Mehmet Keleş'in borçlarına karşılık 47 konut satıldı!

Eski Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'in borcu karşılığında belediyeye ait olan 47 daire de borca karşılık belediyenin işlerini yapan firmalara satıldı.

Mehmet Keleş: Hızlı tren Düzce için çok önemli!

Düzce'de dün gerçekleştirilen ‘Hızlı Tren Paneli- Gelecek Nesiller için Refah: RaHat’ çalıştayında açıklamalar yapan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş hızlı tren güzergahı için Düzce’nin uygun olduğunu dile getirdi.

Mehmet Keleş'ten katı atık tesisi açıklaması!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, merkeze bağlı Esençam Köyü sınırları içinde yapılan “Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi”nin işletilmesinde ve yatırımın niteliği konusunda yapılan eleştirilerle ilgili açıklama yaptı.

Mehmet Keleş: Düzce'nin her yerine yatırım yapıyoruz!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, belediyenin faaliyetlerini ve projelerini anlattı. Başkan Mehmet Keleş, 2017 yılı için Düzce’nin her bölgesine yatırım yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Mehmet Keleş'ten kent müzesi açıklaması!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kamuoyunda tartışmaya açılan AVM arkasındaki arsaya ilişkin düzenlediği basın toplantısında imara açık olan alanın Kent Müzesine dönüştürülmesi için yapılan çalışmaları anlattı.

Mehmet Keleş Düzce Yimpaş AVM'yi inceledi!

Mehmet Keleş, Hastane Caddesi üzerinde bulunan eski YİMPAŞ AVM’nin yerine planlanan kapalı pazaryeri ve sosyal tesis için bina içinde incelemelerde bulundu.

Mehmet Keleş: Düzce artık modern bir kent!

Düzce’nin 9 Aralık 1999 tarihinde, Türkiye’nin 81’inci ili olmasının 16’ıncı yılı nedeniyle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir mesaj yayımladı. İşte Başkan Keleş tarafından yayınlanan o mesaj...

Mehmet Keleş: Kalıcı konut sorunu yaşadık!

Düzce Belediye Başkanı Keleş: "Doğal afetlerin insanların yaşamlarında ağır tahribatları vardır ancak deprem gerçeği konusunda bilinçli olmak ve buna karşın fiziksel, sosyal ve ekonomik tedbirleri almak deprem tahribatlarını en aza indirir" dedi.

Bursa Yazıbaşı Camii açıldı!

Bursa’nın Keles ilçesinde Yazıbaşı Camii ibadete açıldı. Caminin açılışına Bursa büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdülkadır Karlık, Keles Belediye Başkanı sayın Mehmet Teke,İlçe Müftüsü Hasan Tanrıkulu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TOKİ Bursa'da cezaevi arsasına konut yapacak!

Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ön başvuruları aldı. TOKİ binaları, birinci etap binalarının karşısında eski kapalı cezaevinin bulunduğu alan üzerine yapılacak.

Mehmet Teke keleş Haberi

Mehmet Teke keleş

Mehmet Teke kimdir?

Mehmet Teke, 1965 yılında Keles’te doğdu. İlkokulu Keles- Belenören Köyünde, Ortaokul ve Liseyi Bursa Süleyman Çelebi Lisesinde tamamladı.


1984 yılında Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesini kazandı. 1989 yılında mezun oldu. 1989 yılından itibaren Keles’te Serbest Veteriner Hekim olarak çalıştı. 


30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Partiden Belediye Başkanı seçildi.Evli ve 2 çocuk...