06 / 05 / 2024

mehmet topal çocuk parkı

mehmet topal çocuk parkı

Sarı-lacivertli futbolcular, Kocamustafapaşa'daki Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklara, "Babalar Günü" hediyesi verdi. Topal ve Belözoğlu, zemin çalışmasını Fatih Belediyesi'nin yaptığı yuvanın bahçesine, çocuk parkı inşa ettirdi.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Rize'de havalimanı inşaatında heyelan: 1 ölü!

Türkiye'nin deniz dolgusuna yapılacak 2'nci havalimanı olacak Rize- Artvin Havalimanı'nda meydana gelen heyelanda, operatör Mehmet Topal, iş makinesi ile beraber toprak altında kaldı

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Turan Topal, Kamil İhsan Topal, Mehmet İhsan  Topal, Mahmut Topal  ve Yücel Topal ortaklığında kuruldu. 

Mehmet Özhaseki: Çocuk köyü projesi beni heyecanlandırıyor!

Canlı yayında soruları yanıtlayan Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, endisini en çok heyecanlandıran projenin “Çocukköy” olduğunu söyledi...

Mehmet Topal'dan Suriyeli çocuklar için spor kompleksi!

Fenerbahçe takımında top koşturan milli futbolcu Mehmet Topal, Hatay’da kurduğu kampta yaşayan mülteci çocuklar için Mehmet Topal Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatı mecliste konu oldu!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu, sorularını Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na sordu..

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hastanesi 23 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun temelini attığı Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Sabahattin Gazioğlu Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi, 23 Mayıs’ta hizmete açılıyor. Hastane çocuk oyun bahçesi şeklinde dizayn edildi.

Ferit Şahenk ve Mehmet Ali Aydınlar hastane kuracak!

Kurulacak olan Çocuk Hastanesi için Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk protokol imzaladı.

Erenköy Fenerium hizmete açıldı!

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Fenerium'un yeni mağazası, Erenköy'de açıldı. Fenerbahçeli yöneticiler ile sarı-lacivertli futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topal, Moussa Sow ve Alper Potuk açılışa katıldı

Kocaeli Fatih Sultan Mehmet Parkı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Başiskele Belediyesi’nin en prestijli projelerinden biri olan Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde sergi alanı, çocuk oyun alanları, gölet, çim kayağı, Ufo kafe ve yürüyüş yolları bulunuyor

mehmet topal çocuk parkı Haberi

mehmet topal çocuk parkı


Fenerbahçeli futbolcular Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu, çocuk yuvasına oyun parkı yaptırdı.


Sarı-lacivertli futbolcular, Kocamustafapaşa'daki Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklara, "Babalar Günü" hediyesi verdi. Topal ve Belözoğlu, zemin çalışmasını Fatih Belediyesi'nin yaptığı yuvanın bahçesine, çocuk parkı inşa ettirdi.


Eşi Selda Topal ile birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Mehmet Topal, yaptığı açıklamada, hayatta aldığı en güzel hediyenin, miniklerin gözlerindeki ışıltılı bakış ve gülümsemeleri olduğunu belirtti. Topal, "Aslında onların en büyük ihtiyaçları sevilmek ve sevgisine karşılık vermek. Bu duyguyu yuvayı daha önceki ziyaretlerimde de yaşamıştım. Park onlara geçici keyifler yaşatabilir ama asıl ihtiyaçları olan sevgiyi unutmayıp, onları ziyaret etmek en doğrusu" ifadelerini kullandı.


Emre Belözoğlu de çocukların yüzündeki gülümsemenin, dünyanın en büyük mutluluğu olduğunu anlatarak, "Çocuklar dünyanın en güzel varlıkları. Onların yüzünü...