06 / 05 / 2024

mehmet topal ve emre belözoğlu park mı yaptırdı

mehmet topal ve emre belözoğlu park mı yaptırdı

Sarı-lacivertli futbolcular, Kocamustafapaşa'daki Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklara, "Babalar Günü" hediyesi verdi. Topal ve Belözoğlu, zemin çalışmasını Fatih Belediyesi'nin yaptığı yuvanın bahçesine, çocuk parkı inşa ettirdi.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı ve Volkan Hasaltun ortaklığında kuruldu.

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat ve Yusuf Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Hcm Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hcm Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tavusbay ve Muhammed Tavusbay ortaklığında kuruldu.

mehmet topal ve emre belözoğlu park mı yaptırdı Haberi

mehmet topal ve emre belözoğlu park mı yaptırdı


Fenerbahçeli futbolcular Mehmet Topal ve Emre Belözoğlu, çocuk yuvasına oyun parkı yaptırdı.


Sarı-lacivertli futbolcular, Kocamustafapaşa'daki Çiğdem Özkan Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklara, "Babalar Günü" hediyesi verdi. Topal ve Belözoğlu, zemin çalışmasını Fatih Belediyesi'nin yaptığı yuvanın bahçesine, çocuk parkı inşa ettirdi.


Eşi Selda Topal ile birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Mehmet Topal, yaptığı açıklamada, hayatta aldığı en güzel hediyenin, miniklerin gözlerindeki ışıltılı bakış ve gülümsemeleri olduğunu belirtti. Topal, "Aslında onların en büyük ihtiyaçları sevilmek ve sevgisine karşılık vermek. Bu duyguyu yuvayı daha önceki ziyaretlerimde de yaşamıştım. Park onlara geçici keyifler yaşatabilir ama asıl ihtiyaçları olan sevgiyi unutmayıp, onları ziyaret etmek en doğrusu" ifadelerini kullandı.


Emre Belözoğlu de çocukların yüzündeki gülümsemenin, dünyanın en büyük mutluluğu olduğunu anlatarak, "Çocuklar dünyanın en güzel varlıkları. Onların yüzünü...