06 / 05 / 2024

Mehmet Üzen AVM yapılsın ama şehir içine değil

Mehmet Üzen AVM yapılsın ama şehir içine değil

Şehir merkezinde iki yeni AVM inşa etmeyi planlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı tepki gösterdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

AVM'ler salgında buluşma mekanı ve yaşam alanı oldu!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, ”Pandemi sürecinde AVM’lerin önemi daha net anlaşıldı” dedi. ‘GYODER Çözüm Platformu’nun beşinci toplantısı, ‘Pandemi sonrasında nasıl bir dünya? Ofis ve Alışveriş Merkezleri’ başlığı altında online olarak gerçekleştirildi.

AVM'ler tarih mi oluyor?

GYODER Çözüm Platformu toplantısında önemli açıklamalar yapan GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Pandemide alışveriş merkezlerinin hayatımızdaki yerini gördük. AVM'ler sağlık yapılarına eğitim yapılarına dönüşecek gibi düşüncelerin yanlış olduğunu gördük" dedi.

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

AVM'lerde kiraların TL'ye çevrilmesi faydalı oldu!

FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan "AVM'lerde kiraların döviz yerine TL olarak düzenlenmesi kararının sektöre ne kadar faydası oldu?" sorusuna, "Bu karar sektörümüz için elbette faydalı oldu" yanıtını verdi...

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Orkun Sözen vefat etti. Sözen'in ailesi ve sevenleri taziye ilanı yayınladı.

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıvılcım Otel Kuyumculuk ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özen tarafından kuruldu... 

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsüzen İnşaat Turizm Eğitim Gıda Makina Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Balsüzen tarafından kuruldu. 

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ankara Kartaltepe AVM'nin temeli atıldı!

MSB Grup Yapı tarafından Ankara'nın Polat ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan Kartaltepe AVM'nin temeli atıldı. MSB grup yönetim kurulu başkanı Mehmet BAKŞİ basın mensupları ile bir araya geldi.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

Mehmet Ziylan: Gayrimenkule 1 milyar TL yatırım yaptık!

Ziylan Grubu Başkanı Mehmet Ziylan "İstanbul’da Atlaspark ve Watergarden'ı yaptık.Adana’da Park Adana’nın inşaatı devam ediyor. AVM yatırımlarının yanında bir de konut projemiz var. " diye konuştu.

Mehmet Üzen AVM yapılsın ama şehir içine değil Haberi

Mehmet Üzen AVM yapılsın ama şehir içine değil

Zeki Apak, "Yeni AVM'ler gelirse küçük esnafımız bitecek. Küçük esnafın bittiği yerde ekonomi de biter" dedi. Mehmet Üzen, "AVM yapılsın ama şehir içine değil"diye konuştu. Kırlı da yetkililerin duyarlı olması gerektiğini söyledi. 



Sabah...