06 / 05 / 2024

Mehmet Veysi Aslan

Mehmet Veysi Aslan

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çona, Seyit Sinan Ekşi, Mehmet Veysi Aslan, Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aa Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Aslan tarafından kuruldu. 

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İzne Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzne Yapı Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Nur Aslan tarafından kuruldu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın miras davasında sular durulmuyor!

Fahrettin Aslan'a imzalattırılan ve 3 çocuğunun mirastan feragat ettiği sözleşmede, kardeşi Mehmet Aslan'ın usulsüzlük yaptığını ileri süren Sacit Aslan, savcılığa başvurdu. Aslan, kendisine ait olan payı, kardeşinin hile ile himayesine geçirdiğini belirtti...

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Global İnşaat Otomotiv Taşımacılık Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Mehmet Aslan kimdir?

Gayrimenkul Hukuku Avukatı Mehmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalışmaktadır?

Avukat Mehmet Aslan tapu harcı konusunda uyardı!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan uyarıyor; "Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projeden daire satın aldıysanız, tapu alım satım harcı ödemeyin"

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Veysi Sarıgül tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ardex İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardex İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emin Aslan imzasıyla kuruldu.

Mehmet Veysi Aslan Haberi

Mehmet Veysi Aslan

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çona, Seyit Sinan Ekşi, Mehmet Veysi Aslan, Ahmet Ekinci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Örnek Mahallesi, Batanay Sokak, Dumankaya İkon, No:14 A3 Blok Kat:15...