30 / 04 / 2024

Mehpare Evrenol Workshop Mimarlar

Mehpare Evrenol Workshop Mimarlar

1990 yılından beri kurucusu olduğu Workshop Mimarlar Ltd. Şti.'nde kentsel tasarım, mimari ve iç mimari proje yöneticisi olarak çalışan Mehpare Evrenol kimdir? Mimarlar Workshop imzalı projeler nelerdir?

'Sorumlu Mimarlık, Şeffaf Mekan' workshop başvuruları 9 Mayıs'ta sona eriyor! 

Sosyal sorumluluk amacı güden ve alüminyum cephe sistemleriyle tasarlanan tüm şeffaf mekân fikirlerinin kullanılacağı workshop programı için başvurular 9 Mayıs'ta sona eriyor...

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  kuruldu!

Evrenol Otelcilik Turizm Anonim Şirketi  bugün 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy’de Mehpare Evrenol tarafından kuruldu.

ERA’dan İzmirli gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz workshop!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’dan sonra bu kez İzmir’e çıkartma yapan ERA, Workshop Atölyesi ile İzmirli profesyonellere kazancın yolunu gösterecek.

Galatasaray Lisesi öğrencilerine mimarlık eğitimi!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Galatasaray Lisesi öğrencilerini bugün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde ağırlayarak bir workshop’la mimarlık eğitimi verecek.

Kartal Bölge Platformu pilates workshop etkinliği 22 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, Kartal’da pilates workshop’ı düzenliyor.

Workshop, gayrimenkulünüz için check-up raporu hazırlıyor!

Düşündüğünüz gayrimenkulün sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre, restorasyon ve dekorasyon anlamında nasıl pozitif değişimler geçirebileceği, tüm bunların teknik ve estetik alt yapısı hakkında size ücretsiz bir check-up raporu sunuluyor.

Mimar Mehpare Evrenol: Yeni konutlar Türkiye'yi tek tipleştirdi!

Evrenol Architects’in kurucusu Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, büyüyen şehirler, yeşile dönüş gibi gelişmelerin mimariyi nasıl etkilediğini anlattı. Evrenol, yeni konutların dünyayı ve Türkiye’yi tek tipleştirdiğini düşünüyorum” diyor.

İngiltere Gayrimenkul ve Hukuk semineri 15-16 Aralık'ta!

Just Us Global Ltd, İngiltere’nin en büyük inşaat firması Berkeley International ve Uluslararsı Hukuk Şirketi RadcliffesLeBrasseur Türk yatırımcılarına gayrimenkul, göçmenlik, çeşitli yatırım olanakları sunmak üzere İstanbul’da bir workshop düzenliyor.

Kentsel dönüşüm amacından saptı!

Türkiye'deki çarpık yapılaşmayı önlemek için başlatılan kentsel dönüşümün, bina yenilemeye dönüştüğü, bozuk şehir yapısmı düzeltmediği ifade edildi. Yüksek mimar Mehpare Evrenol, projelerin verimsiz olduğunu söyledi

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Evrenol Mimarlık Limited Şirketi, Mehpare Evrenol, Salih Tamer Tunbiş, Burak Karaca ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Kadıköy, Koşuyolu Mahallesi, Simge Sokak'ta kuruldu.

Mehpare Evrenol: Gayrimenkul projelerimiz dünyada lider!

2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda yer aldığı projelerle büyük ilgi gören Evrenol Architects'in kurucusu Mehpare Evrenol, dünya liginde eksiksiz proje üreticisi bir mimarlık ofisi olarak değerlendirilmekten gurur duyduklarını belirtiyor.

ICOM Uluslararası Müzecilik Workshop 23 Temmuz'da!

Temmuz ayında Baksı Müzesi’nde gerçekleşecek ICOM Uluslararası Müzecilik Workshop’ı için geri sayım başladı. Dünyanın en saygın müze temsilcileri, Baksı’da “Kalkınmanın İtici Gücü Olarak Bölgesel Müzeler”i konuşmaya hazırlanıyor.

Mehpare Evrenol Workshop Mimarlar Haberi

Mehpare Evrenol Workshop Mimarlar

Mehpare Evrenol kimdir?

Mehpare Evrenol, İzmir Amerikan Koleji'nde lise eğitimini tamamladı. 1977 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Yüksek Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu.


Mehpare Evrenol, 1982'ye kadar aynı kurumda şehircilik kürsüsünde asistan olarak görev yaptı. 


1990 yılından beri kurucusu olduğu Workshop Mimarlar Ltd. Şti.'nde kentsel tasarım, mimari ve iç mimari proje yöneticisi olarak çalışmaktadır.


Mimarlar Workshop projeleri

Akasya Gol Koru

Akasya Kent

Bosphorus City

Ottomare

İstanbul Sarayları

Bursa Modern

Bursa Modern Galeri

Altın Oran

Sinpaş Ankara GM

Kelebekia

Antepia

Avangarden

AlbarakaTürk GM

S.E.V. Lisesi

Bosphorus Doğa


Mimarlar Workshop nerede?

Ali Nazime Sokak No 21

Koşuyolu İstanbul

E-posta: [email protected]

İnternet Sitesi: http://www.mimarlar-workshop.com


Alp Evrenol kimdir?Mimar Alp Malik Evrenol böyle uğurlandı!
Mehpare Evrenol: Yöresel mimari için nitelikli bir dönüşüm...