16 / 05 / 2024

mehrdad ırandoust azar

mehrdad ırandoust azar

Güneş Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Tekstil ve Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 3 Ocak 2013 tarihinde kuruldu...

Demir Bert Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Bert Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Damırchı ve Parchın Farahkhah ortaklığında kuruldu.

Azar Melk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Melk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Azar tarafından kuruldu.

Mineral İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mineral İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız ve Mehrdad Rostamı Ahar ortaklığında kuruldu.

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azar Mansurov tarafından kuruldu.

Azar Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Azar Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de W.Saad Edrıs Alsamh tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Akros Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akros Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Farough Liaghat, Hamıdreza Hajıyarı ve Mehrdad Ordobadı Vıjouyeh ortaklığında kuruldu.

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teçra İnterior Design İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sırous Rajabı Azar tarafından kuruldu.

Shahan Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Group Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Atefeh Pırhadı ve Mehdı Azarı tarafından kuruldu.

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Azargashb Lord tarafından kuruldu.

Tekin Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Negın Azarınfar tarafından kuruldu.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Haansa Grup Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Haansa Grup Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile abbas Rostamıazar, Mohammad Mırsadeghı ve Somayeh Mırsadeghı ortaklığında kuruldu.

mehrdad ırandoust azar Haberi

mehrdad ırandoust azar


50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Üsküdar Hasanpaşa Doktor Fahrettin Kerim Gökay Caddesi NO: 37/6 adresinde faaliyete geçirildi. 3 Ocak 2013 tarihinde kurulan firmasının ortakları arasında 25 bin TL sermaye ile Hossein Mahmoudiyeh, 25 bin TL sermaye ile Mehrdad Irandoust Azar yer...