15 / 05 / 2024

Mehtap Açıkdeniz

Mehtap Açıkdeniz

Artemis Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Mehtap Açıkdeniz tarafından 500 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Kartal, Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi, Teknik Yapı Elite Residence'da kuruldu.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Artemis Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Artemis Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Mehtap Açıkdeniz tarafından 500 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Kartal, Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi, Teknik Yapı Elite Residence'da kuruldu.

Kökdeniz İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökdeniz İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cafer Kandemir ve Celal Özarslan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt 'ta kuruldu.

2002 yılında Çekmeköy Gökdeniz Villaları satışa sunulmuş!

2002 yılında Çekmeköy'de 56 bin metrekare alanda inşa edilmiş Çekmeköy Gökdeniz Villaları satışa sunulmuş. 130 adet tripleks villadan oluşan sitedeki villaların her biri 215 metrekare büyüklüğündeymiş.

Bahçelievler'e yeni spor kompleksi inşa ediliyor!

Bahçelievler, yeni bir spor kompleksine daha kavuşuyor. Bahçelievler Mahallesi Mehtap Sokakta yer alacak tesisin proje ihale aşamaları tamamlandı. Önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan tesisin 1 yıl içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi Mayıs'ta açılıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’da örnek daire inşaatı başlıyor. Mimar Alphan Kutval tarafından dizayn edilecek 2+1 tipindeki örnek daire Mayıs ayında ziyaretçilere açılacak.

Kartal Gökdeniz'de peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

İSTANBUL Kartal'da inşa edilen Gökdeniz Kartal konut projesinde sıfır peşinatla konut sahibi olma fırsatı devam ediyor. Kampanya kapsamında fiyatları 345 bin TL'den başlayan konutlara hiç peşinat verilmeden sahip olunabiliyor.

Metin Okyay Ertaş: Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz!

Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu" dedi.

Gökdeniz Kartal’da 16 bin TL’den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı!

Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinde fiyatlar 332 bin TL’den, peşinatlar ise 16 bin TL’den başlıyor…Gökdeniz Kartal’da 16 bin TL’den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı bulunuyor.

Gökdeniz Kartal, eski Astsubaylar Sitesi'nin yerine inşa edilecek!

Astsubay Sitesi sakinlerinin anlaştığı yüklenici firma olan ortak girişim grubu adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ertaş ise yıkılan.sitenin yerine yapılacak projenin adının Gökdeniz Kartal olduğunu açıkladı.

Mehtap Açıkdeniz Haberi

Mehtap Açıkdeniz

Artemis Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Mehtap Açıkdeniz tarafından 500 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Kartal, Yeni Mahallesi, Balıkesir Caddesi'nde kuruldu.


Artemis Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK VE İÇ MİMARLIK HİZMETLERİ : 1- Her türlü mimarlık, İç mimarlık proje danışmanlık tasarım ve taahhüt hizmetleri vermek, 2- Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-  kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı çatı tadilat işleri yapmak 3-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek 4-Fabrika, atölye, imalathane, otel ve benzeri iş...