06 / 07 / 2024

Mejor Turizm yeri

Mejor Turizm yeri

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Seher Ceyda Aslaner ve Mustafa Gökhan Okudan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran' da Beyoğlu' nda kuruldu.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, "Kültür sektöründe iş yeri kira stopajı indirimi gerçekleştirdik" dedi ve oranın yüzde 20’den yüzde 10’a düştüğünü belirtti...

Metropolis Antik Kenti'ne ören yeri onayı verildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1990'dan bu yana kazıları devam eden Metropolis'in ören yeri olması için onay verdi. Turistik gezilere açılan ve biletleri 5 liradan satışa çıkarılan Metropolis'e çok sayıda turistin gelmesi bekleniyor.

Metropolis Antik Kenti'ne ören yeri onayı!

Torbalı'daki Metropolis Antik Kenti'nin ören yeri olması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan onay geldi. Biletleri beş liradan satışa çıkan Metropolis Antik Kenti'ne çok sayıda turistin gelmesi bekleniyor.

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Seher Ceyda Aslaner ve Mustafa Gökhan Okudan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran' da Beyoğlu' nda kuruldu.

Konut imarlı arsada işyeri ruhsatı alınır mı?

Üzerine yapı yapılmasına izin verilen arsa türüne imarlı arsa deniyor. Ancak arsalar, Ticaret alanı, Ticaret+Konut, Turizm+Ticaret, Turizm+Ticaret+Konut gibi kategorilere ayrılıyor. Peki, konut imarlı arsada işyeri ruhsatı alınır mı?

Yıldırım Cumalıkızık'la turizm merkezi haline gelecek!

Yeni Yıldırım'ı turizm merkezi haline getirmek için projeler üreten Başkan İsmail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık'ı yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline getirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Turizm acenteleri kayak kampı isteyen okullara Erciyes'i öneriyor!

Öğrencileri için kayak kampı planlayan İstanbul'daki pek çok okul kamp yeri olarak Erciyes'i tercih etmeye başladı. İstanbul'daki turizm acenteleri, kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i öneriyor.

Ani Ören Yeri'ni 44 bin kişi ziyaret etti!

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine 40 kilometre uzaklıktaki Ani Ören Yeri'nin, Kars ve bölge turizmi açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Türkiye helal turizm sektöründe dünya lideri olabilir!

15. kez düzenlenen MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Uluslararası Fuarı kapsamında gerçekleştirilen "Helal Turizm" konulu panelde Türkiye 'nin dünyadaki helal turizm pazarındaki yeri tartışıldı.

Türkiye helal turizm sektöründe dünya lideri olabilir!

Türkiye helal turizm sektöründe dünya lideri olabilir. 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen “ Helal Turizm ” konulu panelde Türkiye’nin dünyadaki helal turizm pazarındaki yeri tartışıldı.

Nevşehir'de eko turizm sertifikalı çiftlik ilgi odağı oldu!

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, 95 çeşit sertifikalı organik ürünün yetiştirildiği "eko turizm" sertifikalı çiftlik, bölgeye gelen turistlerin uğrak yeri oldu Çiftliğin sahibi Yüksel: "insanlar doğayla iç içe tatil yapmak istiyor" dedi.

Ani Ören Yeri'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kafkaslar'dan Anadolu'ya ilk giriş kapısı olan Ani Ören Yeri'nde restorasyon ve kazı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Ani, sahip olduğu zenginliklerle turizme kazandırılıyor...

Mejor Turizm yeri Haberi

Mejor Turizm yeri

Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Seher Ceyda Aslaner ve Mustafa Gökhan Okudan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da Beyoğlu'nda kuruldu.


Mejor Turizm Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve Yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Şirket amacını gerçekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul...