09 / 05 / 2024

mekan yapı baş kule ofis

mekan yapı baş kule ofis

Mahmutbey Baş Kule projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlayarak değişiyor. Mekan Yapı'nın projesi Başkule'de ofisler bu yıl Mayıs ayında teslim edilecek...

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Essa Slim projesiyle Basın Ekspres'e 387 yeni konut geliyor!

Essa Yapı, Bağcılar Kirazlı'da hayata geçireceği 387 yeni konut için düğmeye bastı. Konutların yanı sıra 22 adet ticari alanın da yer alacağı proje Essa Slim adıyla yükselecek...

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

SUV’un yeni gözdesi Renault Koleos: Hala zam gelmedi!

Fransız otomotiv devi Renault yeni SUV modellerinden Koleos yüksek konfor ve üstün sürüş deneyimi için tasarlan iç mekan ile baş döndürmeye devam ediyor. Renault Koleos’da Eylül ayında bir fiyat değişikliğine gidilmezken Ekim ayı için de Koleos için bir zam haberi gelmedi.

Sinpaş Yapı Başakşehir'de 149.9 milyon TL'ye şube açtı! 

Sinpaş GYO Satış Müdürü Mehmet Doğan, Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi İkitelli Deposite Şubesi'ni açtı. 

Nusret Suna: O binalar kentlerin kalbine bir saplanan hançer!

Kandilli’nin verilerine göre 6,9 şiddetinde deprem meydana gelen İzmir’de, ‘İmar Barışı’nın yolunu açtığı kaçak yapı başvurusu yeniden gündeme taşındı. İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları!

Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları detayları ve Fuzul Yapı Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi...

Başakşehir Avrasya Konutları: Fuzul Yapı Başakşehir projesinin adı belli oldu!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Başakşehir Avrasya Konutları satışa çıktı.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

'Sorumlu Mimarlık, Şeffaf Mekan' workshop başvuruları 9 Mayıs'ta sona eriyor! 

Sosyal sorumluluk amacı güden ve alüminyum cephe sistemleriyle tasarlanan tüm şeffaf mekân fikirlerinin kullanılacağı workshop programı için başvurular 9 Mayıs'ta sona eriyor...

Fuzul Yapı Başakşehir nerede?

Fuzul Yapı Başakşehir projesinde ön talep toplanıyor. 2+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı Fuzul Yapı Başakşehir projesinde satışların Eylül 2020'de başlaması planlanıyor...

mekan yapı baş kule ofis Haberi

mekan yapı baş kule ofis


İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilen Başkule projesi Mekan Yapı imzasını taşıyor. Ofis projesi olarak tasarlanan Başkule Mahmutbey'de 72 ofis yer alıyor.


Mahmutbey Başkule projesi 6 bin 478 metrekare alanda inşa ediliyor. 24 katlı tek blok halinde yükselen Başkule projesinde ofis alanları 80 metrekare ile 637 metrekare arasında değişiyor.



Mahmutbey Baş Kule fiyatları!


Mahmutbey Baş Kule'de metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 700 lira arasında değişiyor. Başkule Mahmutbey projesinde banka kredili olarak taksitli ödemeler yapılıyor. Projede tamamı peşin ödemelere indirim uygulanıyor.


Mahmutbey Baş Kule projesinde 26 bin metrekare kapalı alan yer alıyor. Mahmutbey Başkule projesinde ofislerin bu yıl Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.



Adres: Mahmutbey Göztepe Mah. İnönü Cad. No: 122/D 34210 Bağcılar / İstanbul / Türkiye

Tel: 444 7 149

Web: