05 / 05 / 2024

mekke satılık devremülk

mekke satılık devremülk

Mekke'de 41 katlı olarak hayata geçirilen Hacer Tower Evleri 'nin satışları 20 yıllık devremülk sistemi ile yapılıyor. Projede ayda 500 dolar taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte Mekke Hacer Tower fiyatları...

Mekke Hacer Tower Rezidans!

Mresco Türkiye tarafından hayata geçirilen Mekke Hacer Tower Rezidans lokasyon olarak Zemzem Tower'a komşu, Mekke saat kulesinin yanında yükseliyor. Projede fiyatlar 12 bin 50 dolardan başlıyor.

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022! Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları merak ediliyor. Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi geliyor! Yeni proje!

Sinpaş GYO, Marmaris İçmeler'de yeni bir projeye başlıyor. Doğayla iç içe yaşam fırsatı sunan Kızılbük Devremülk projesinde teslimlerin 2023'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Fadıl Akgündüz günlük devremülk satmış!

Piramit satış konusunda yeni düzenleme yapan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı piramit satışın tanımını netleştirecek.  Bakan Tüfenkci, Fadıl Akgündüz'ün günlük devremülk sattığını söyledi...

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt Premium Residence satılık daire!

Esenyurt Premium Residence satılık daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor. İlk etabı Haziran 2018'de teslim edilecek olan Babacan Premium'da 1.216 daire, 102 mağaza yer alıyor...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu satılık konut!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu satılık konut fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. İlk etap teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlenen proje Dekar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

mekke satılık devremülk Haberi

mekke satılık devremülk

Mekke Hacer Tower fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Mekke'de yer alan Hacer Tower projesi Mresco Türkiye imzası ile inşa edildi. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.


Hacer Tower Rezidans projesinde yer alan konutların alanları 40 metrekare ile 115 metrekare arasında değişiyor. Proje Mekke'de Zemzem Tower'a komşu, saat kulesinin yanında yer alıyor.


Mekke Hacer Tower fiyatları 12 bin 50 dolardan başlangıç gösteriyor. Fiyatları dönemlere göre değişiklik gösteren projede satışlar yılda 1 hafta olarak yapılıyor.


5 yıldır satışta olan Hacer Tower Mresco Türkiye projesinde 600 dolar peşinat ödendiğinde, kalan bedel 23 ay boyunca ayda 500 dolar taksit ile ödeniyor. 


Mekke Hacer Tower satış ofisi nerede?

Adres: Anthill Residence Cumhuriyet Mah. İncirlidere Cad. A Kule Daire 143-144 Bomonti-Şişli / İstanbul 


Hacer Tower satış ofisi iletişim

Telefon: 0212...