03 / 05 / 2024

Meksika duvarı inşaatı

Meksika duvarı inşaatı

ABD Yüksek Mahkemesi, Amerikan Başkanı Trump'ın Meksika sınırına örülmesini istediği duvar için Pentagon bütçesinden 2.5 milyon dolar bütçenin kullanılmasına onay verdi. 

Meksika duvarının inşaatına bütçeden para yok!

ABD'de kongresinde Meksika sınırına inşa edilecek duvar için bütçe ayrılmadı. Bütçe için Cuma günü onay günü bitecek.

Meksika duvarının inşaatına İsrail şirketi Magal talip!

Trump'ın Meksika sınırına örmeyi planladığı 1.600 kilometrelik duvarın inşaatına İsrail şirketi Magal talip oldu. Şirket, İsrail Mısır sınırına da duvar inşaatı yaptı.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Meksika'da inşaat firmasından rüşvet almakla suçlanan Lozoya mahkemeye çıktı!

Meksika'da devlete ait olan petrol şirketi Pemex'in (Petroleos Mexicanos) eski yöneticisi Emilio Lozoya hakkındaki davanın ilk duruşması yapıldı.

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

Sancaktepe'de yapılan salgın hastanesinde, binaların bir kısmının duvar ve çatıları yerleştirildi. Hastanede süren inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Elazığ'da kaza yapan minibüsteki 8 inşaat işçisi yaralandı!

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Meksika sınırına duvar inşaatı tam gaz!

Amerikan Başkanı Donald Trump, Meksika sınırındaki duvarın inşasının hızla devam ettiğini duyurdu. Yetkilere göre, duvarın 100 kilometrelik bir bölümü tamamlandı.

Diyarbakır Millet Bahçesi inşaatı nedeniyle sur duvarı çöktü!

UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası Listesi’nde bulunan Diyarbakır’ın tarihi surları, millet bahçesi inşaatı sebebiyle çöktü.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Meksika'daki AVM inşaatı çöktü! Çok sayıda ölü!

Meksika'da bulunan bir alışveriş merkezinin inşaatı çöktü. Yıkım sonucunda çok sayıda ölü ve kayıp olduğu açıklandı.

Hatay'da inşaatın istinat duvarı çöktü! 1 ölü, 2 yaralı!

Hatay'ın Defne ilçesindeki kolej inşaatı sırasında istinat duvarı çöktü. Olay sonucunda 1 işçi hayatını kaybederken, 2 işçide yaralandı.

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

Ümraniye'de inşaatın perde duvarı çöktü!

Ümraniye'de Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi içerisindeki Site Yolu Caddesi'nde devam eden inşaatın perde duvarı çöktü.

Meksika duvarı inşaatı Haberi

Meksika duvarı inşaatı

ABD Başkanı Donald Trump, Meksina sınırına duvar örülmesini istiyordu.Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre, ABD Yüksek Mahkemesi duvar için Savunma Bakanlığı (Pentagon) bütçesinden 2,5 milyar dolar kullanmasına onay verdi. Duvar için ABD Yüksek Mahkemesi, ABD Başkanı Donald Trump’ın Meksika sınırına örülmesini istediği duvar için Pentagon bütçesinden 2,5 milyar dolar kullanmasını engelleyen California eyaletindeki federal hakim tarafından alınan karar, Yüksek Mahkeme’de 4’e karşı 5 oyla bozuldu.

Başkan Trump mahkeme kararıyla ilgili twitterdan şu açıklamayı yaptı: "Duvar konusunda büyük bir zafer. ABD Yüksek Mahkemesi, federal mahkemenin kararını bozdu ve güney sınırına duvarın inşaatına izin verdi. Sınır güvenliği ve hukukun üstünlüğü için büyük...