04 / 05 / 2024

Mektebim Okullarının sahibi kim

Mektebim Okullarının sahibi kim

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi

Mektebim Okulları kampüs sayısını 30’a çıkaracak!

Yeni eğitim-öğretim yılında şu anda 20 olan kampüs sayısını 30’a çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, “Franchising vermeye de başlayacağız. 2015 yılındaki ciro hedefimiz 150 milyon lira” dedi

Arda Turan'ın Barcelona'daki ev sahibi ile başı dertte! Mahkemeye verdi...

Futbolcu Arda Turan'ın Barcelona'da forma giydiği zamanlarda İspanya'da yaşadığı villanın sahibi, genç teknik adam hakkında konuta zarar verme gerekçesiyle mahkmeye verdi. 

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Kıbrıs'ta okul binalarının analiz raporları sır gibi saklanıyor! Okullar depreme ne kadar dayanıklı?

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem okulların depreme karşı dayanıklılığı konusunda hükümetin bir adım dahi atmadığını belirtti. 

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Son Dakika: MEB okulların açılış tarihini paylaştı! Okullar ne zaman açılacak? 

Okulların ne zaman açılacağı belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim takvimini duyurdu. İşte okulların açılacağı tarih...

Özel okulların yıllık ücretleri açıklandı! İşte dudak uçuklatan rakamlar!

Özel okulların 2023 ile 2024 eğitim öğretim yılı ücretleri netliğe kavuştu. Robert Koleji, bu sene de öğrenim ücretleri ile rekor kıran okul oldu. İşte detaylar!

Okullar ne zaman kapanıyor? 2023 karneler ne zaman verilecek, yaz tatili iptal mi? 2023 MEB okulların kapanış tarihi!

2022-2023 öğretim yılında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın akademik takvimine göre, okulların kapanacağı tarih ve karnelerin öğrencilerle buluşacağı zaman dilimi merak ediliyor. Peki, 2022-2023 okullar ne zaman kapanıyor?

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

MEB'den öğrencilere son dakika müjdesi! Okullar 9 gün tatil olacak! Öğrenciler havalara uçacak!

Son dakika! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların tatili konusundaki tartışmalara noktayı koydu. Yapılan resmi açıklamaya göre, okulların tatili 9 gün daha uzatıldı. Öğrenciler, MEB'in tatil kararıyla büyük bir sevinç yaşayacak.

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi? İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi! Hemen bakın!

İstanbul'da hangi okullar tahliye edildi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte İlçe ilçe tahliye edilen okulların tam listesi... Hemen bakın...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

Mektebim Okullarının sahibi kim Haberi

Mektebim Okullarının sahibi kim


Mektebim kurucusu Ümit Kalko, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 16 yeni kampüs açacaklarını söyledi.



Mektebim'in 2017-2018 eğitim öğretim yılında faaliyete girecek yeni kampüslerinin tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Kalko, Mektebim olarak hedeflerine koşan bir aile olduklarını söyledi.

30 BİN ÖĞRENCİYLE YENİ YILA GİRDİ

30 bin öğrenciyle yeni yıla merhaba diyeceklerini belirten Kalko, Türkiye'nin en büyük eğitim zinciri olacaklarını vurguladı. Kalko şöyle konuştu: “Türkiye'nin iki önemli sorunu var. Eğitim ve Girişimcilik. Biz Eğitim girişimcisiyiz. Sorumluluğumuz çok büyük, yaptığımız yatırımlarla, sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çabalıyoruz."

TEŞVİK İLGİ GETİRDİ

Mektebim kurucusu Kalko, geçen yıl 340 bin öğrenciye bakanlık tarafından teşvik verildiğini belirtti. Teşviklerin artmasının özel okullara olan ilgiyi artırdığına değinen Kalko, teşviklerin daha da artmasının devletten özel okullara daha fazla öğrenci gelmesine olanak sağlayacağını ve devlet...