02 / 05 / 2024

melda asarkaya

melda asarkaya

Melda Asarkaya, Antalya'da emlakçılık yapıp, Avrupalı müşterilerine Türkiye'den ev satıyordu. Asarkaya şimdi ise Türk müşterilerini Macaris'tanda ev sahibi yapıyor...

Melda Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melda Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nazife Ay tarafından kuruldu.

Özak GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!  

Özak GYO Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere Prof. Dr. Saim Kılıç, Oğuz Satıcı ve Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak  belirlenmelerine karar verildi. 

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Time Destek Acil Yapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can, Melda Esmer ve Ümit Saldere ortaklığında kuruldu.

Renesco İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Renesco İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başar Beyazoğlu ve Canberk Asarkaya ortaklığında kuruldu.

Melda Bayraktaroğlu kimdir?

Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Melda Bayraktaroğlu kimdir? Melda Bayraktaroğlu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melda Bayraktaroğlu'nun biyografisi...

Melda Bayraktaroğlu, Özak GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Özak GYO'nun 14 Mayıs 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmak üzere, Melda Bayraktaroğlu'nun "Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı" olarak belirlenmesi kararı aldı. 

Cebi Gayrimenkul Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebi Gayrimenkul Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melda Çebi tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topkapı Mağazacılık Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Melda Tekoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Melda Mutcuoğlu kimdir?

Melda Mutcuoğlu, Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirilen WeHaliç Projesi Pazarlama Yöneticisi oldu. Peki, Melda Mutcuoğlu kimdir?

İlhan Kaya ve Melda Mutcoğlu We Ilgın Haliç İnşaat’ta başladı!

Gaziosmanpaşa belediyesi ile birlikte geliştirilen ve bölgede master planlı kentsel dönüşüme öncülük eden We Haliç projesinin satış ve pazarlaması, sektörün yakından tanıdığı deneyimli bir kadroya emanet edildi.

Melca Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Melca Enerji Anonim Şirketi, Adem Çukur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Melda Çukur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Mavias Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mavias Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Melda As Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beşiktaş, Cıhannuma Mahallesi, Barbaros Bulvarı Caddesi' nde kuruldu.

melda asarkaya Haberi

melda asarkaya
Türk vatandaşları Avrupa ülkelerinden konut satın alabiliyor. Antalya'da emlakçılık yapan Melda Asarkaya, yıllarca Avrupalı müşterilerine Türkiye'den ev satıyordu. Asarkaya şimdilerde Türk müşterilerini Macaristan'dan ev sahibi yapıyor. Asarkaya, Macaristan'nın Kaposvar şehrindeki çiftlikleri 10 bin Euro ile 50 bin Euro'dan internet üzerinden...