30 / 04 / 2024

Melek İpek kimdir

Melek İpek kimdir

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek, Kahramanmaraş’ta 1.5 milyon liraya mal olan bir ilköğretim okulu yaptırdı. Okulda, özürlü asansöründen özel sığınaklara kadar her ayrıntı düşünüldü...

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi üniversiteden mezundur?

İpek Kıraç kimdir? İpek Kıraç hangi mesleği yapıyor? İpek Kıraç nereden mezundur? İşte detaylar!

Koza Altın İşletmeleri'nin mal varlıklarına el konuldu!

Koza Altın İşletmeleri, Ankara 6.Sulh Ceza Hakimliği tarafından, Hamdi Akın İpek, Cafer Tekin İpek, Melek İpek, Pelin Zenginer, Ali Serdar Hasırcıoğlu ve Şaban Aksöyek'in üzerinde kayıtlı bulunan her türlü mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verildi.

Akın İpek'in İncek'teki evinin duvarı yıkıldı!

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek’in Gölbaşı İncek’te bulunan evinin önündeki duvar yolu gasp ettiği gerekçesi ile yıkıldı.

FETÖ'nün yurtları hileli satışla kiraya verildi!

FETÖ’ye hizmet eden Melek İpek, adına açtığı kız yurtlarını devlet el koymasın diye hileli satışla kiraya verdi. Melek İpek Özel Kız Öğrenci Yurdu'nun da bu şekilde 5 kişiye hileli satıldığı tespit edildi.

Cahide Aydın İpekçi kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü' nde Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmakta olan Mimar Cahide Aydın İpekçi kimdir? Cahide Aydın İpekçi hangi işlerde görev aldı?

Koza Holding'e ait olan malikane yıkılıyor mu?

Firari işadamı Akın İpek'in annesi Melek İpek'e ait olan malikane duvarlarının yıkıldığı iddiasının doğru olmadığı ortaya çıktı.

İpek Baycan Glaister kimdir?

Mimar İpek Baycan Glaister kimdir? İpek Baycan Glaister, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İpek Baycan Glaister, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İpek Baycan Glaister..

İpek Ilıcak Kayaalp kimdir?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp kimdir? İpek Ilıcak Kayaalp, ne zamandan beri, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alıyor? İşte Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı..

Melek İpek, Kahramanmaraş’ta 1.5 milyon liraya okul yaptırdı!

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek, Kahramanmaraş’ta 1.5 milyon liraya mal olan bir ilköğretim okulu yaptırdı. Okulda, özürlü asansöründen özel sığınaklara kadar her ayrıntı düşünüldü...

Hasan İpek kimdir?

Şırnak Valisi Hasan İpek kimdir? Şırnak Valisi Hasan İpek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan İpek, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Hasan İpek...

Ali İpek kimdir?

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek kimdir? Ali İpek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek'in biyografisi...

Ahmet Pek kimdir?

Ahmet Pek, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki, Ahmet Pek kimdir?

Hüseyin Aslan kimdir?

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türk kooperatifçiliğinde ve toplu konut sektöründe önemli bir isimdir. Hüseyin Aslan, İzmir'deki pek çok sivil toplum kuruluşunda da görev almaktadır. Peki Hüseyin Aslan kimdir? İşte biyografisi...

Melek İpek kimdir Haberi

Melek İpek kimdir

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek, Kahramanmaraş’ta 1.5 milyon liraya mal olan bir ilköğretim okulu yaptırdı. Okulda, özürlü asansöründen özel sığınaklara kadar her ayrıntı düşünüldü.


Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek’ten eğitime bir katkı daha. Hayırsever Melek İpek tarafından Kahramanmaraş’ta yaptırılan ve 1,5 milyon liraya mal olan ilköğretim okulu, yeni öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim ediliyor.


NÜKLEER SALDIRIYA BİLE DAYANIKLI


Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan Melek İpek İlköğretim Okulu mimari özellikleri ve öğrencilere sunacağı imkanları ile eğitimde öne çıkacak. Projenin müteahhitliğini yapan Fehmi Büyükdereli, okulu özel bir proje olarak hayata geçirdiklerini belirtti. Okulun mimarisi ile örnek bir okul olduğunu söyledi.  


Kahramanmaraş’ın, Dulkadiroğlu ilçesi Namık Kemal Mahallesi’nde yapılan okul 50’şer metrekarelik 18 sınıftan...