21 / 07 / 2024

Melek İşinibilir Okyar kimdir

Melek İşinibilir Okyar kimdir

Küresel ısınma, kirlilik ve aşırı avlanma nedeniyle sayıları hızla artan denizanaları, Marmara ve Karadeniz bölgelerindeki balıkçıları canından bezdirdi. İş hacmi yüzde 60 azaldı ama asıl risk turizm sektöründe…

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Melek Çiftçi tarafından kuruldu.

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Taş İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Yılmaz ve Melek Bakırtaş Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altınsepeti büyük kampanyasının duyurdu. Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik alan herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye ediyor. Peki Altınsepetin'de altın kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınsepeti 14 EKim 2022 fiyat listesi...

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Aytur Group İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Aytur Group İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Melek Akın tarafından kuruldu.

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmc Partner Mühendislik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Adnan Çakır, Hakan Dokuyucu ve Seyfettin Onur Melek ortaklığında kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Melek Okyar'dan müsilaj açıklaması! Marmara Denizi'nde...

İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melek İşinibilir Okyar, Marmara Denizi'ndeki müsilaja ilişkin son durumu değerlendirdi. Müsilaj ne durumda? İşte detaylar...

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO'da Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Melek Melis Taşkanal 5 Ocak 2022 arihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Altimir Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altimir Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Melek Akdemir tarafından kuruldu.

Rayka Danışmanlık Ve Mimarlık Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayka Danışmanlık Ve Mimarlık Hizmetleri Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 50  bin TL sermaye bedeli  ile Elif Melek Yazıcı Ekşioğlu, Masoumeh Tadbırıbejandı  ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Melek, Mehmet Keskin, Mustafa Kısa ve Şenol Ekşi ortaklığında kuruldu.

Melek İşinibilir Okyar kimdir Haberi

Melek İşinibilir Okyar kimdir

Küresel ısınma, kirlilik ve aşırı avlanma nedeniyle sayıları hızla artan denizanaları, Marmara ve Karadeniz bölgelerindeki balıkçıları canından bezdirdi. İş hacmi yüzde 60 azaldı ama asıl risk turizm sektöründe.



Türkiye’deki balıkçıların başı denizanalarıyla dertte... Son 2 yıldır Karadeniz ve Marmara Denizi’ni mesken tutan denizanaları, başta orta ve küçük tekne sahipleri olmak üzere tüm balıkçıları canından bezdirdi. Denize attıkları ağda balık yerine denizanalarını gören balıkçılar avlanma veriminin yüzde 60 düştüğünü belirtiyor. Çoğu kez denizanalarından kurtulmak için ağlarını yırtmak zorunda kaldıklarını anlatan Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği (Sürkoop) İstanbul Bölge Başkanı Erdoğan Kartal, “Geçici bir doğa olayıdır diye umut ediyoruz. Eylül ayında yeni av sezonu açılıyor. Bu dönemde 2 yıldır olduğu gibi denizanaları olursa sektör ciddi sorun yaşayacak” dedi. 


AMERİKAN GEMİLERİ GETİRİYOR 


İstanbul Üniversitesi Su...