15 / 05 / 2024

Melen Havzası çehresi

Melen Havzası çehresi

Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırladıklarını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; Melen Havzası'nın çehresini değiştirmeye kararlıyız, dedi.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Ömerli Barajı Havzası'na sanayi tesisi yapılacak!

İstanbul Ataşehir’de Ömerli Barajı havzası koruma alanı içerisinde yer alan 17 dönümlük arazinin imar planı değişti. Yeni plana göre, alana İçmesuyu Havzaları Yönetmeliği’ne aykırı olarak sanayi tesisi yapılacak.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Büyükçekmece Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi Celaliye'nin çehresi yeni yatırımlarla değiştiriyor.

Ataşehir'in çehresi markalı konut projeleriyle değişiyor!

Artan yatırım değeri, sosyal imkânlar ve ulaşım hatlarının getirdiği olanaklar ile Ataşehir, İstanbul'un finans ve yaşam merkezi olarak son beş yılda çehresi en hızlı değişen bölgelerin başında geliyor.

Melen Barajı'nın yüzde 95'i tamamlandı!

İstanbul'un 2071 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak olan Melen Barajı'nın inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Şırnak'ın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Tarihinin en büyük yatırımlarının hayata geçirildiği Şırnak'ın çehresi hayata geçirilen yeni yatırımlarla değişiyor.

Melen Barajı'nın inşaatında son durum!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'daki Melen Barajı'nın inşaatını inceledi. Eroğlu, "Melen, İstanbul'un sigortasıdır" diye konuştu.

Şile Darlık-Kabakoz-İsaköy Havzası imar planı askıda!

İstanbul Şile ilçesi, 1/5000 ölçekli Darlık - Kabakoz - İsaköy Havzası 21 Nisan 2017 tasdik tarihli plan tadilatı 24 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Ağrı'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Ağrı Belediyesi'nin kentte başlattığı çevre düzenlemesi, elektrik hattı, yol yapım gibi projelerle Ağrı'nın çehresi değişiyor.

Melen Barajı’nın inşaatı sürüyor!

İstanbul’a su sağlayacak melen suyunu tutma ve biriktirme amacıyla inşa edilen Melen Barajı’nın inşaatı sürüyor.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Melen Havzası çehresi Haberi

Melen Havzası çehresi

Alt yapı çalışmaları için yaklaşık 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırladıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, "Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. Melen Havzası'nın çehresini değiştirmeye kararlıyız" dedi. 


Melen Havzası Koruma Projesi Koordinasyon Toplantısı'na katılan Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Düzce'nin tabiat harikası il olduğunu fakat bunun değerlendirilemediğini söyledi. Kenti, doğa ve tabiat turizminin lokomotifi yaparak sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya açmak istediklerini vurgulayan Eroğlu, "Öncelikle şunu sormak istiyorum, Düzcemizi, Melen Havzamızı çiçek gibi yapmaya hazır mıyız? 


Başarırım ilk şartı niyet etmektir. Biz de niyet ettiğimize göre tamamdır bu iş. 

Ben de azimliyim, inşallah bu havzayı en güzel şekilde, vatandaşın kırsal kalkınmasını da dikkate alarak tamamlamayı bizlere Allah nasip eylesin. Melen Havzası'm çiçek gibi yapacağız....