15 / 05 / 2024

Melen Havzası durumu

Melen Havzası durumu

Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırladıklarını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; Melen Havzası'nın çehresini değiştirmeye kararlıyız, dedi.

Rize organik çay havzası olacak!

ÇAYKUR, Yeditepe Üniversitesi ile birlikte ‘Organik Çay Tarımı Projesi’ne başladı. Organik Çay Tarımı Projesi hayata geçtiğinde dünyanın en büyük organik çay havzası da oluşturulmuş olacak.

Şile Ömerli Havzası imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Şile ilçesi Ömerli Havzası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıdan inecek.

3. Köprü'nün son durumu havadan görüntülendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında inşa edilen 3. Köprü inşaatının son durumu drone ile görüntülendi. Proje Dünyanın en büyük asma köprüsü özelliği taşıyor.

Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinin son durumu!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde gün geçmiyor ki yeni bir olay ve gündem oluşmasın. Peki bu yeni süreç nedir ve nasıl işletilmektedir? İşte Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinin son durumu..

Şile Ömerli Havzası imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Şile ilçesi Ömerli Havzası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Plan 3 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

Melen Barajı ne zaman açılacak?

Hükümetin kamu maliyesinde sağladığı disiplin ile başlattığı yatırım hamlesi, seçim sonuçlarına rağmen hız kesmeden sürüyor. Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabında sona gelinirken, Melen Barajı'nda da beton dolgu imalatına başlandı.

Melen Barajı 2016'nın sonunda tamamlanacak!

2016 yılının sonunda tamamlanması planlanan ve İstanbul’un 2071’e kadar su ihtiyacını karşılayacak olan Melen Barajı’nın beton dolgu inşaatı başladı. Melen Barajı 214 milyon liraya mal olacak.

Melen Barajı'nda beton dolgu imalatına başlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada İstanbul'un artan nüfusu dikkate alınarak hazırlanan, 2016 yıl sonunda tamamlanması öngörülen Melen Barajı'nda beton dolgu imalatına başlandığı belirtildi.

Melen Barajı'nda beton dolgu imalatı başladı!

İstanbul'un artan nüfusu dikkate alınarak hazırlanan ve 2016 yıl sonunda tamamlanması öngörülen Melen Barajı'nda beton dolgu imalatına başlandı. Yapılan açıklamada Melen sisteminde önemli bir eşiğin daha aşıldığı belirtildi.

2001 yılında Melen Çayı İstanbul'a akacakmış!

2001 yılında İstanbul'un 170 kilometre doğusunda kalan Melen Çayı'nın, boru hatlarıyla İstanbul'a taşınmasını amaçlayan ''Büyük İstanbul İçme Suyu Projesi'' start alacakmış. GAP'tan sonra ikinci büyük proje 2005 yılında tamamlanacakmış.

Köyün belediye olması halinde arazilerin durumu!

6360 sayılı kanunun yürürlük tarihinden önce köy olan yerlerde fiziksel yerleşimin düzenlenmesi çalışmalarına ilişkin usul ve esaslar, tebliğ ile açıklanıyor. İşte köyün belediye olması halinde arazilerin durumu...

Zonguldak Filyos Havzası'na OSB geliyor!

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Filyos Havzası üzerinde yeni bir Organize Sanayi Bölgesi için çalışma başlattıkları müjdesini verdi.

Prefabrik konteyner için imar durumu nedir?

Konteyner; fabrikalarda üretilen modüler yapılar oluyor. Kanunen konteyner yapılar müteharrik olsa da İmar Kanununun yapı tanımına uyuyor. Peki, prefabrik konteyner için imar durumu nedir?

Melen Havzası durumu Haberi

Melen Havzası durumu

Alt yapı çalışmaları için yaklaşık 15 paketlik büyük bir eylem planı hazırladıklarını ifade eden Bakan Eroğlu, "Ben başta olmak üzere bu işin takipçisi olacağız. Melen Havzası'nın çehresini değiştirmeye kararlıyız" dedi. 


Melen Havzası Koruma Projesi Koordinasyon Toplantısı'na katılan Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Düzce'nin tabiat harikası il olduğunu fakat bunun değerlendirilemediğini söyledi. Kenti, doğa ve tabiat turizminin lokomotifi yaparak sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya açmak istediklerini vurgulayan Eroğlu, "Öncelikle şunu sormak istiyorum, Düzcemizi, Melen Havzamızı çiçek gibi yapmaya hazır mıyız? 


Başarırım ilk şartı niyet etmektir. Biz de niyet ettiğimize göre tamamdır bu iş. 

Ben de azimliyim, inşallah bu havzayı en güzel şekilde, vatandaşın kırsal kalkınmasını da dikkate alarak tamamlamayı bizlere Allah nasip eylesin. Melen Havzası'm çiçek gibi yapacağız....