02 / 05 / 2024

Melih Koray vefat

Melih Koray vefat

Kadıköy başta olmak üzere İstanbul’un mimarisine olan katkısıyla tanınan mimar Melih Koray vefat etti. Peki, Melih Koray kimdir?

Melih Koray kimdir?

Kadıköy başta olmak üzere İstanbul’un mimarisine olan katkısıyla tanınan mimar Melih Koray vefat etti. Peki, Melih Koray kimdir?

Mimar Melih Koray vefat etti!

Kadıköy semti başta olmak üzere İstanbul’un mimarisine olan katkısıyla tanınan mimar Melih Koray dün yaşamını yitirdi.

Koray Holding'in acı günü! Ayhan Böke vefat etti!

Koray Şirketler Topluluğu'nda yüksek mimar olarak çalışmış Ayhan Böke hayatını kaybetti. Koray Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınlattı.

İmay Gayrimenkul'ün acı günü! İsmail Demir vefat etti!

İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk Şirketi'nin patronu Melih Demir'in babası İsmail Demir vefat etti. İmay Gayrimenkul-Danışmanlık & Hukuk ve Otomotiv Tic. A.Ş. çalışanları taziye ilanı yayınlattı.

Melih Yaman vefat etti! Burçelik Anonim Şirketi'nin acı günü!

Burçelik Anonim Şirketi'nin eski Genel Müdür Yardımcısı Melih Yaman, 19 Ağustos 2014 Salı günü vefat etti. Burçelik A.Ş, Melih Yaman'ın ölümü üzerine taziye mesajı yayınladı.

Koray Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeynel Abidin Erdoğan vefat etti!

Koray Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin ortağı Zeynel Abidin hayatını kaybetti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip Levent Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecektir.

Yapı Kredi Koray GYO faaliyet raporunu açıkladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, 1 Ocak 2011 ile 30 Haziran 2011 dönemine ilişkin 6 aylık faaliyet raporunu açıkladı

Automall'ın acı günü! Kadir Yalagöz vefat etti!

İstanbul Automall'ın Yönetim Kurulu Üyesi Taner Yallagöz'ün babası Kadir Yallagöz vefat etti. İstanbul Automall yönetim kurulu, Kadir Yallagöz'ün ailesine sabır ve başsağlığı diledi

Kuleyapı İnşaat'ın acı günü! Hüseyin Sevil'in babası vefat etti!

Kuleyapı İnşaat'ın kurucu ortaklarından Yakup Elgün, Hüseyin Sevil'in babasının vefatı dolayısıyla taziye yanıladı. Yapılan açıklamada Hüseyin Sevil'in babasının kaybından duyulan üzüntü dile getirildi.

Eresin Hotel'in acı günü! Seyit Eresin vefat etti!

Eresin Hotels, Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin patronu Seyit Eresin vefat etti. Eresin'in cenazesi 14 Temmuz 2011 Perşembe günü (bugün) Edirnekapı şžehitlik Mezarlığı'na defnedilecek

Mimar mühendis Cüneyt Tuac vefat etti!

 Yurtiçi ve yurtdışında hayırseverler tarafından yaptırılan eğitim tesislerinin inşası ve tadilatında önemli görevler üstlenen Mimar mühendis Cüneyt Tuac, 77 yaşında vefat etti.  

Tepe Betopan Yapı'nın acı günü! Nevin Ceylan vefat etti!

Atersan Yapı çözümleri Genel Müdürü Volkan Ceylan'ın annesi Nevin Ceylan vefat etti. Tepe Betopan Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi Ceylan'ın yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi

Koray GYO yönetim kurulu başkanı Tayfun Bayazıt istifa etti!

30 Haziran 2009 tarihinden bu yana  Yapı Kredi Koray GYO  Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra ettirmekte olan Tayfun Bayazıt ,bugün kendi isteğiyle ,1 Ağustos 2011 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, istifa ederek ayrılacağını Yönetim Kuruluna bi

Melih Koray vefat Haberi

Melih Koray vefat

Kadıköy semti başta olmak üzere İstanbul’un mimarisine olan katkısıyla tanınan mimar Melih Koray vefat etti. 


Melih Koray, 1951 yılında Güzel Sanatlar Akademisi’nden mezun oldu. 1951 senesinde şantiye şefliği yapan Koray, 1953 yılında Fahrettin Soysal Villası'nı inşa etti.


Yaptığı binalar İdealtepe’de, Feneryolu’nda, Moda’da, Tuzla’da yer alıyor. Bahariye’de ki Kadıköy Sinemasının üstü, Bağdat Caddesi Caddebostan Kültür Merkezine inerken karşıdaki Çam Apartmanı gibi apartmanları da yine Mimar Melih Koray yaptı.


Melih Koray’ın en yenilikçi projelerinden bir tanesi ise ‘yüzen ev’di. İki sandal üzerinde tasarlanmış bu yapı Caddebostan sahilinde denizin üzerinde duruyordu.



Mimar Melih Koray vefat...