02 / 05 / 2024

Melih Mahmutoğlu evleri

Melih Mahmutoğlu evleri

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah 06 Turizm Ve Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Geco Mimarlık Proje Danışmalık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geco Mimarlık Proje Danışmalık ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Mahmutoğlu ve Hakan Gecü ortaklığında kuruldu.

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase One Danışmanlık Emlak Turizm ithalat ihracat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Megzari ve Samir Mahmutoğlu ortaklığında kuruldu.

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüten,İbrahim Alagöz ve Mehmet Melih Haliloğlu ortaklığıyla kuruldu.

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mahmutoğlu tarafından kuruldu. 

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahmutoğlu ve Gökçehan Tezgel ortaklığında kuruldu. 

eZLO, akıllı ev sistemlerinde büyüyecek!

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

Beyoğlu Evleri Güzeltepe'de yüzde 10 indirim imkanı!

Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi İsaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. 3 blokta 104 daireden meydana gelen projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Aydınoğlu Rota Maltepe güncel ev fiyatları 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi planlanan Maltepe Rota Aydınoğlu Evleri'nde  1+1’den 5+1’e kadar daire alternatifleri sunuluyor..

Melih Mahmutoğlu evleri Haberi

Melih Mahmutoğlu evleri

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarına bu kez ünlü bir isim eklendi. Mağdur olan isimlerden birinin ise spor dünyasının yakından tanıdığı Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nden Damla Güler'in haberine göre, Melih Mahmutoğlu, Selim İnşaat imzası ile Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Life projesinden 2 daire satın aldı ve peşinat olarak firmaya 140 bin TL ödedi. Peşinat ve aylık ödediği taksitler 540 bin lirayı buldu. Ünlü basketbolcu proje durunca harekete geçti. 

Melih Mahmutoğlu'nun avukatları aracılığıyla Tüketici Mahkemesi’ne başvuru yapıldı. Avukat Mahir Işıkay ve Avukat Ali Ozan Açıkalın tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, Melih Mahmutoğlu’nun sözleşmeden kaynaklanan yükümlülüklerini eksiksiz yerine getirdiğini ancak firmanın inşaatı temel seviyesinde bıraktığını belirtiler. Sözleşmede belirtilen anahtar teslim tarihinin 24 Haziran 2018 olduğu belirtilen...