11 / 05 / 2024

Melih Tavukçuoğlu Büyük Kulüp

Melih Tavukçuoğlu Büyük Kulüp

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Altında büyük deprem olacak! Piyasa uzmanından gram altın ve çeyrek altın tahmini

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Piyasalardaki durumu değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu 'Büyük deprem' geliyor diyerek vatandaşları uyardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Bayram ikramiyesini az bulan emekliye büyük müjde şimdi geldi! SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para!

1.100 TL bayram ikramiyesi alan emeklilere büyük müjde geldi. Bankalar, SGK-SSK ve Bağkur’lu emeklilere 2 bin 500 TL nakit para verecek...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul uyarısı: Bu büyük bir tehdit!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada İstanbul'u bekleyen en büyük sorunlardan birinin çılgın proje olarak bilinen “Kanal İstanbul” olduğunu söyledi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Melih Tavukçuoğlu Büyük Kulüp Haberi

Melih Tavukçuoğlu Büyük Kulüp

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim heyecanı bitti. 

24 Ekim Pazar günü yapılan seçimde Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan oldu.  

İstanbul'un köklü derneklerinden Büyük Kulüp’de salgın sebebiyle ertelenen başkanlık seçiminde; 637 oyla mevcut Başkan Gündüz Kaptanoğlu tekrar Başkan seçilirken, diğer Başkan adayı Mehmet Nuri Kuriş ise toplamda 505 oy...