16 / 05 / 2024

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Aşçi tarafından kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Aşçi tarafından kuruldu.

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile SeleHatdin Kaya tarafından açıldı.

Khm Reis İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khm Reis İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kourosh Mohammadı ve Mahmut Yıldızhan ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ak Reis İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Reis İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Reis tarafından kuruldu. 

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Savut tarafından kuruldu.

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Reis İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Ammmar Dil imzasıyla kuruldu.

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi açıldı!

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Balaban Şubesi, Osman Bedir Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Balaban Mahallesi'nde açıldı.

Musab Reis Akyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musab Reis Akyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Küme Sokak'ta kuruldu.

Doruk Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Göcen tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, T.Kent Caddesi, T.Kent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Doğukan Bedir Müdürlüğü'nde, Arnavutköy Nenehatun Mahallesi 'nde kuruldu.

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Aşçi tarafından kuruldu.

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...