13 / 05 / 2024

Melikgazi 112 ayrı nokta ile şantiye alanına döndü

Melikgazi 112 ayrı nokta ile şantiye alanına döndü

Melikgazi Belediye Başkanı Mehduh Büyükkılıç,2013 yılı içinde Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan 58 ihale şu anda ilçenin 112 ayrı noktasında çalışmaların devam ettiğini bu çalışmalar ile ilçenin şantiye alanına döndüğünü bildirdi.

65 yaş üstüne çift maaş müjdesi: Aylık 11 bin 112 TL hesaplara yatıyor! Hemen bakın!

65 yaş üstü vatandaşlara ayda 11 bin 112 TL maaş veriliyor. Peki bu maaşlardan faydalanma şartları neler? İşte ayrıntılar...

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Polat Akatlar'ın lansmanı yapıldı! Akatlar'a 112 yeni konut geliyor! 

Polat Akatlar projesinin lansmanı yapıldı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 olacak şekilde toplam 112 adet konut yer alıyor. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Melikgazi Belediyesi'nden 22.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilecek 148 konut ve 6 dükkan için 3 ayrı ihale düzenliyor..

Melikgazi Belediyesi'ne ait 3 taşınmaz kiraya verildi!

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne ait İlçe sınırları içerisinde yer alan ve 6 ayrı semtte bulunan toplam 9 adet taşınmaz ihale ile 3 yıllığına kiraya verildi.

Melikgazi Belediyesi'nden müteahhitlere dönüşüm indirimi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince 5 ayrı mahallede devam eden kentsel dönüşüm uygulamasının devam ettiğini ve bu mahallerde bina inşaat eden müteahhitlere belediye olarak mali indirimlerde bulunduklarını söyledi

Kayseri Melikgazi'de 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Melikgazi Mimarsinan'da bulunan arsayıs atışa çıkardı. Özel Proje Alanı,Kısmen Plansız olarak ayrılan arsanın satış bedeli 6 milyon 506 bin 910 TL olarak belirlendi.

Melikgazi Küçükali'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Melikgazi Küçükali Mahallesi'nde 2 ayrı inşaat yaptıracak. İhaleleri 27 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatların toplam bedeli 19 milyon 957 bin 485 TL olarak belirlendi.

Kayseri Melikgazi'de 116 altyapı çalışması yapılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2016 yılı içinde Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan 134 ihalenin şu anda ilçenin 116 ayrı noktasında çalışmaların devam ettiğini, yol, asfalt ve yapım şefliklerince yapılan bu çalışmalar ile ilçenin şantiye alanına döndüğünü bildirdi.

Melikgazi Belediyesi 115 daire ve 5 dükkan yaptıracak!

Melikgazi Belediye Başkanlığı , Küçükali Mahallesi'nde 112 daire, 3 görevli dairesi ve 5 dükkan inşaatı yaptıracak. İhalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek inşaatın bedeli 13 milyon 760 bin 977 TL olarak belirlendi.

Kayseri Melikgazi Beldediyesi 112 daire inşa edecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk etapta 3 bloktan oluşan 112 daire inşa edileceğini bildirdi.

Melikgazi ikinci el eşya pazarı yeni yerine taşındı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, ikinci eşya pazarı olarak tabir edilen halk arasında bitpazarı olarak bilinen alanın yeni yerine taşındığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Kayseri Melikgazi'deki tarihi yapılar onarılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, son bir yıl içerisinde 12 yapının onarımının gerçekleştirildiğini 8 ayrı yerde devam ettiğini ve 21 tarihi eserin ise onarımı için projelendirme çalışmasının yapıldığını söyledi.

Melikgazi 112 ayrı nokta ile şantiye alanına döndü Haberi

Melikgazi 112 ayrı nokta ile şantiye alanına döndü

Mimarsinan 47, ambar 32, Battalgazi 54, Karacaoğlu 51 ve 117, Osmanlı 110, Kazımkarabekir 84, Gesi 28 ve Yeniköy mahallesinde 34 daire olmak üzere 557 dairenin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında devam ettiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç , Gesi, Yıldırımbeyazıt, Yeniköy ile Esenyurt, Belsin ve Mimsin semtlerinde Sosyal ve Spor Tesis yapıldığını, Osmanlı mahallesine Kapalı Semt Pazar yeri inşa edildiğini ve İldem ilköğretim Okulu, Hisarcık Meydan Düzenlemesi, 3 okula kapalı spor salonu, 9 mahallede dış cephe yenilenmesi gibi çalışmaların devam ettiğini belirtti.

2013 yılı bütçenin 225 milyon lira olduğunu ve sadece alt yapı, yol açılması ve bina ve tesis yapımı için 95 milyon lira ödenek ayrıldığını ancak bunun yanında kamulaştırma, asfalt ve mıcır alımı gibi giderlerin olmadığını beliren Başkan Memduh Büyükkılıç, konu...