21 / 05 / 2024

melikgazi 2021 projesi

melikgazi 2021 projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

O belediye beklenen kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı! İhalesi 11 Ocak'ta!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Battalgazi Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 36 adet konut ve 3 adet dükkan inşa edecek. Söz konusu ihale 11 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Emlak Konut GYO'nun 2021'de en çok satış yapan projesi hangisi?

Emlak Konut GYO tarafından geliştirilen projelerde, 2021'de toplamda 17 milyar 143 milyon 229 bin 750,86 TL değerinde, 6 bin 28 adet bağımsız bölüm satıldı. Peki Emlak Konut GYO'nun en çok satış yapılan şampiyon projesi hangisi oldu?

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu!

ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin değeri belli oldu. ATA GYO'nun ATA Corner Tekirdağ Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

TOKİ Elazığ Merkez 2021 başvuruları 18 Ekim'de başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez 2021 projesi için başvuru dönemi 18 Ekim tarihinde başlıyor.

melikgazi 2021 projesi Haberi

melikgazi 2021 projesi

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar üreten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan TOKİ, Kayseri Melikgazi'de de yeni konutlar inşa edecek. 

TOKİ Kayseri Melikgazi projesinde 770 adet konutun yanı sıra 5 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak. Projenin ihalesi 9 Mart'ta yapılacak.

İhale ilanı:
Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi 770 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 9 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den maaşı 5 bin 500 liranın altında olanlara...