02 / 05 / 2024

Melikgazi Belediyesi imarlı satılık arsa

Melikgazi Belediyesi imarlı satılık arsa

Başkan Büyükkılıç, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 14 adet imar planında yer alan parselli arsanın yapılacak ihale ile satışa çıkacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi imarlı 2 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan İlçesi Ertuğrulgazi ve Oymaağaç Mahallesinde bulunan akaryakıt istasyonu imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Yalova Belediyesi imarlı arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Merkez Kirazlı'da yer alan 5 bin 508 metrekare alana sahip imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Edremit Belediyesi imarlı 2 arsa satacak! 

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesinde yer alan iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar turizm tesis alanı imarlı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Foça Belediyesi imarlı 6 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Foça Belediye Başkanlığı, Foça'da yer alan 6 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşüm ihalesi 25 Ocak'ta! 

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında 32 adet konut ve 5 adet dükkan inşa ettirecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Erkilet'te yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı.

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Melikgazi Belediyesi 32 daire yaptıracak! İhalesi 21 Eylül'de!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi! 36 konut 2 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 36 konut ve 2 dükkan inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Melikgazi Belediyesi imarlı satılık arsa Haberi

Melikgazi Belediyesi imarlı satılık arsa

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediyeye ait olan 14 adet imar planında yer alan parselli arsanın yapılacak ihale ile satışa sunulacağını bildirdi. 


Arsaların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine istinaden açık teklif usulü ile satışa sunulacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Mülkiyeti belediyemize ait olan atıl olarak bulunan 14 arsa için satış ihalesi yapılarak bu arsalar ekonomiye kazandırılacak. Müteahhitler ve kooperatifler için iyi bir fırsat oluşturuyoruz. Bu arsaların inşaatları ile hem ekonomiye katkı sağlanacak hem de istihdama destek verilmiş olunacak. Halka açık, şeffaf ve basın önünde satış gerçekleştirilecek olup aynı zamanda planlı yerleşime de destek verilecek. Elde edilen gelir, ilçe halkına hizmet olarak geri dönecek. Arsaları alanlara şimdiden hayırlı olsun diyorum'' dedi.


İşyeri arsalarının satışı ile yeni işyerlerinin açılmasına ve...