02 / 05 / 2024

melikgazi imar planlamaları

melikgazi imar planlamaları

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi planlı ve düzenli bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. İlçemizde gecekondu yapılmamaktadır. Kentsel dönüşüm ile şehrimiz, modern yapılarla yaşanabilir mahallelere kavuşmuştur." dedi.

Büyükçekmece Tepecik'in imar planlamaları tamamlanıyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci oturumunda Tepecik Mahallesi'nin imar planları ele alındı. 

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

Esenyurt'ta selde yaşanan hasarın sebebi imar planlarının yok sayılması mı?

TMMOB Mimarlar Odası Trakya Büyükkent Bölge Temsilciliği Başkanı Mustafa Fazlıoğlu, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketi sonucunda ortaya çıkan hasarın imar planlarının yok sayılması ve mimarlık ve şehircilik ilkelerine aykırı planlamalar sebebiyle oluştuğunu söyledi...

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden 2019 yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplanan Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu.

Trabzon'da öncelik imar!

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Hasan Kamil Velioğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın’la imar planı hakkında konuştu. Velioğlu, “Kentin imarında uzun vadeli planlamalar yapmalıyız'' dedi.

Şanlıurfa'da imar ve şehircilik planlaması görüşüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından imar ve şehircilik planlamaları ile ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda, imar ve şehircilik planlaması ile ilgili konularda görüşüldü.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Belediye Meclisi'nin 2018 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı konular görüşüldü.

Melikgazi'de imar düzenlemesi meaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İmar Müdürlüğü’nün hafta sonu ve gece mesaisi yaptığını açıkladı.

Melikgazi'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesi'nde koruma sınırıyla ilgili olarak yeni bir plan hazırlandığını bildirdi.

Kayseri Melikgazi'de imar mesaisi!

Kayseri Melikgazi İmar Müdürlüğü, imar planlarındaki uygulamalarda vatandaş, müteahhit ve arsa sahiplerinin mağduriyetini önlemek amacıyla hafta sonu ve gece mesaisi yaptı. Ekipler, vatandaşlar için aralıksız çalıştı.

melikgazi imar planlamaları Haberi

melikgazi imar planlamaları

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imar, plan ve sağlık yapılanması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki miktar ve kesintisiz olmasının büyük önemi olduğunu söyledi.


Enerjinin üretimi ve kullanımının ülke için ekonomik kalkınmışlığı ile direkt olarak bağlantılı olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bir şehirde kesintisiz, sürekli ve düzenli bir elektrik aktarımının, ulaşımının ve kesintisiz olmasının son derece önemli olduğunu kaydetti. Melikgazi Belediyesi olarak 81 mahallede kesintisiz bir enerji aktarımı için elektrik trafoları için yer tahsisi yaptıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;“Melikgazi büyüyor ve gelişiyor. Ancak bu planlı ve düzenli bir büyüme ve gelişmedir. Gecekondu yapılmamaktadır. Kentsel dönüşüm ile şehrimiz, modern yapılarla yaşanabilir mahallelere kavuşmuştur. Her geçen gün planlı bir şekilde büyüyen...