10 / 05 / 2024

melikgazi Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışması

melikgazi Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi. Meydan düzenlemesi, Erciyes’e yakışır oldu.

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde usulsüzlükleri şikayet eden mühendise sürgün!

Balıkçılar Meydanı projesindeki usulsüzleri şikayet eden mimar Seyhan Çetin şeflikten mühendisliğe düşürüldü. 

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Erenköy'deki Sarı Köşk apartmanlara meydan okuyor!

Kadıköy Erenköy, Osmanlı'dan bu yana varlıklı ailelerin büyük bahçeler içerisinde bulunan köşkler yerini çok katlı yüksek apartmanlara bıraktı.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

Çağlayan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB,Çağlayan Meydanı'nı örnek teşkil edecek bir meydana dönüştürmek için çevredeki yapılaşmaya da müdahale edecek. Bu kapsamda meydanın çevresindeki binalar yıkılarak meydan yeniden düzenlenecek...

Melikgazi Küçükali'de kura heyecanı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeniden inşa edilen binaların tamamlanarak hak sahiplerine teslim ediliyor.

Melikgazi Kültür Merkezi yenileniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kültür merkezini baştan aşağı yeniliyor.

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Ümraniye Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor!

Ümraniye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye’ye büyük bir meydan kazandıran Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Antakya Stadyumu'nun yenine konut planı!

Mimarlar Odası Hatay Şube Başkanı Mustafa Özçelik, Antakya Stadyumu'nun imara açılmasının planlandığını söyledi. Özçelik, stadyum yerinin ticaret, konut, kısmen park ve küçük bir meydan olarak belirlendiğini söyledi.

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

melikgazi Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışması Haberi

melikgazi Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi. Meydan düzenlemesi, Erciyes’e yakışır oldu.


Kıranardı halkının isteği üzerine başlatılan çalışmanın tamamlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bağ ve sayfiye alanlarının yoğunluklu olduğu, yaz aylarının yeşillikler içindeki Kıranardı Bölgesinde Meydan düzenlemesi çalışmasının çevresi ile yakışır bir konuma geldiği, yollarının tamamının asfaltlandığını, çevre düzenlemelerinin yapıldığını kaydetti.


Kıranardılılar doğalgaz ile ısınıyor

2015 yılı planlaması ile Kıranardı’nın büyük bir kısmında doğalgaz hattının döşendiğini ve bu kış doğalgaz ile tanıştıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Kırıanardı; gönül dostu insanların yoğun olduğu, havası, doğası, suyu ile bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisidir. Belediye olarak, Melikgazi İlçe sınırları içerisindeki semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapmaktayız Melikgazi Belediyesi,...