02 / 05 / 2024

melikgazi kuran kursu

melikgazi kuran kursu

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami inşaat ihalesi 4 Şubat'ta!

Sancaktepe Hacı Ahmet Bıyık Cami ve Kuran Kursu inşaat ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Şubat'ta yapılacak...

Muradiye Belediyesine ait 4 katlı bina için yıkım kararı!

Rize Muradiye beldesinde belediyeye ait içerisinde kiralık iş yerleri ve Kuran kursu yer alan 4 katlı binanın yıkımına karar verildi.

Cami, okul ve yurt yaptıran KDV ödemeyecek!

Hükümet, Katma Değer Vergisi (KDV) kanununda önemli değişiklikler getiren yasa tasarısını Meclis’e sundu. Buna göre  cami ya da Kuran kursu gibi inşaatları yapanlar, aldıkları mal ve hizmetler için KDV ödemeyecek.

Emlak Konut Kocaeli Körfezkent’te Kuran Kursu yaptıracak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kocaeli KörfezKent’te ticari üniteler ve Kuran Kursu inşaatı yapacak. 29 Haziran tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 106 ticari ünite ve kuran kursu yer alıyor.

Sancaktepe İlçe Müftülük Binası açıldı!

Sancaktepe’deki 7 camii, 7 kuran kursu ve İlçe Müftülük Binasının açılışı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımı ile gerçekleşti.

Ali Uyaroğlu, Antalya Kepez'de okul yaptırıyor!

Antalya’da daha önce 2 cami, 1 okul ve 1 Kuran kursu yaptıran hayırsever Ali Uyaroğlu, yeni bir okul daha yaptırıyor. Uyaroğlu, tüm bağışlarını Allah rızası için yaptığını söyledi.

Kayseri Melikgazi'deki yeni kuran kursu binası tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.

Eyüp Hicret Camii Kuran Kursu’nun temeli atıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilecek olan Hicret Camii Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.

Arnavutköy Hacı Enver Dökümcü Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Ömerli Mahallesi’nde inşa edilecek Hacı Enver Dökümcü Erkek Kuran Kursu’nun temeli, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.

Safranbolu Şadiye Hanım Camii 1 yılda tamamlanacak!

Cemal Caymaz Mahallesi'nde yapımı devam eden Şadiye Hanım Camii ve Abdurrahman Efendi Kuran Kursu'nun 1 yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Amasya'ya yeni kuran kursu!

Amasya’da hizmete giren kız Kur’an kursunun açılışını Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve hayırseverler yaptı.

İspir Pazaryolu Kültür Vakfı Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Osmangazi Mahallesi’nde hizmete girecek İspir Pazaryolu Kültür ve Eğitim Vakfı ( İs-pa ) Kur'an Kursu ve Ögrenci yurdunun temel atma töreni eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımı ile gerçekleşti.

Arnavutköy Hz. Ömer Kuran Kursu açıldı!

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

melikgazi kuran kursu Haberi

melikgazi kuran kursu


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki  Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.


Selçuklu Mahallesi, Hacı Ahmet Camii yanında inşa edilen Kur’an Kursu binasının 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Kayseri’nin neresine baksanız hangi okul, hangi dini tesis, üniversitelerimizin binalarında hep, bir hayırseverimizin ismini görüyoruz. Marka şehir Kayseri hayırseverler şehri olarak da anılmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle eğitim alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. 16x10 m2 alana sahip tek katlı ve 2 derslikli kuran kursu binasında mutfak ve abdesthane bulunmakta olup 4 ay gibi bir sürede tamamlanmıştır. Belediyemizce yaptırılan son derece güzel bir Kur’an Kursu binası...