28 / 04 / 2024

Melikgazi Tavlusun Sosyal Tesisleri temeli atıldı

Melikgazi Tavlusun Sosyal Tesisleri temeli atıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tavlusun Mahallesi´nin doğal ve tarihi mekanlar ile adeta şehrin simgesi olduğunu ancak belediyenin yeni yatırımları ile adeta yenilendiğini söyledi.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Melikgazi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kayseri İli Melikgazi İlçesi Erenköy Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Karacaoğlu Mahallesinde inşa edilecek olan sosyal konutlarda daire vererek anlaşma sağlanan mülk sahiplerinin boşalttığı yerlerinin yıkım çalışması alanı gezerek incelemeler yaptı. 

Melikgazi'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak yapılan yatırımlar ve hizmetlerle ilçenin adeta fiziki haritasının değiştiğini, kentsel dönüşüm ile yeni semtleri ile de bireylerin sosyal yaşamlarının değiştiğini açıkladı. 

Melikgazi kentsel dönüşüm ile yenileniyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti..

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı sosyal tesis!

Kayseri Gesi Meydanı'nda hayata geçirilen çok amaçlı sosyal tesis ve Cumhuriyet mahallesinde inşa edilen aile sağlığı merkezi hizmete açıldı.

Melikgazi Belediyesi 396 dairelik projenin temelini atacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Kazım Karabekir bölgesinde 7 bloktan oluşan 396 dairelik sosyal konutların temelini atıyor.

Melikgazi Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi açıldı!

Melikgazi'de hayata geçirilen Gökkent Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Melikgazi Tavlusun Sosyal Tesisleri temeli atıldı Haberi

Melikgazi Tavlusun Sosyal Tesisleri temeli atıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tavlusun Mahallesi´nin doğal ve tarihi mekanlar ile adeta şehrin simgesi olduğunu ancak belediyenin yeni yatırımları ile adeta yenilendiğini söyledi.


Tavlusun Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Temel Atma törenine AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Melikgazi Belediye Meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt halkı katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde 24 adet sosyal ve spor tesisi ile kültür merkezini hizmete açtıklarını, ilçeyi bir uçtan diğer bir uca bu tür sosyal tesisler ile donatacaklarını söyleyerek, “Yapılacak bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum. Melikgazi Belediyesi olarak sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Sizler ne istiyorsanız biz onu yapıyoruz. Dayatmacı bir anlayış değil,...