05 / 05 / 2024

Memduh Büyükkılıç açıklama

Memduh Büyükkılıç açıklama

Kayseri Serbest Bölgesi, otomotiv sektörüne yönelik yatırım yapacak girişimcilere bedava arsa verecek. Ticaret hacmi 1 milyar dolara yaklaşan Kayseri Serbest Bölgesi’nde halen 9’u yabancı ortaklı 91 firma faaliyet gösteriyor

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde son durum! 

Kayseri'de inşası devam eden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi hakkında açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç çalışmalarda yüzde 25 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Kayseri'deki 4.6'lık depremde evler hasar gördü!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Şehir Hastanesi’ne hasta yakını misafirhanesi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şehir Hastanesi için hasta yakını misafirhanesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Recep Mamur Camii açıldı!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi içinde yer alan Recep Mamur Camiisi’nin açılışına katıldı.

Erkilet Havalimanı terminal binaları ihalesi 10 Eylül'de!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, iç ve dış hatlar yeni terminal binalarının ihale tarihinin belirlendiğini açıkladı.

Memduh Büyükkılıç'tan Kayseri'ye Sağlık OSB önerisi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin sanayisi ve ekonomisi için çok önemli bir projeyi müjdeledi. 

Kayseri'ye sağlık OSB kurulacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye bir Sağlık OSB kurulması için girişimlere başladıklarını açıkladı.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Memduh Büyükkılıç açıklama Haberi

Memduh Büyükkılıç açıklama


 Kayseri Serbest Bölge AŞ (KAYSER) Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç, bölgede otomotiv sektöründe yatırım yapacaklara ‘bedava arsa’ vereceklerini duyurdu. Son yıllarda Kayseri Serbest Bölgesi’nin yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini belirten Büyükkılıç, “Bölgede yabancı kökenli firmaların çoğu oto yedek parçası üretiyor. Ortadoğu pazarlarına yakınlığı nedeniyle ilgi odağı haline gelen bölgemizde. artık otomotiv sektörünün etkin duruşunu da görmek istiyoruz. Bu alanda yatırım yapacaklara avantajlar sunup, kolaylık sağlamakla kalmıyor, bedava arsa tahsisi de yapıyoruz”dedi. 


Kayseri Serbest Bölgesi’nin son birkaç yılda üretim ve cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Büyükkılıç, girişimcileri yatırıma davet ederek şöyle dedi: “Bölgemizde 8’i yabancı sermaye ile kurulmuş 116 firma var. Bu firmaların 63’ü üretim yapıyor, 28’i dış ticaretle uğraşıyor. Diğerleri ise depo ve kiralayıcı olarak faaliyette. Bölge, kentten yapılan...