05 / 05 / 2024

Memorial irtibat

Memorial irtibat

Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç, “İlk hastanemize 35 milyon dolarlık bir yatırımımız olmuştu. Memorial Dicle Hastanesi ile toplamda 65 milyon dolarlık yatırımı 2010-2013 yılları arasında Diyarbakır'a yapmış olduk" dedi...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Memorial Bahçelievler Hastanesi açıldı!

Memorial Bahçelievler Hastanesi hizmete açıldı. Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Genç, "Bu hastanemiz 72 bin metrekare 15 tane ameliyathanesi, 49 yoğun bakım ünitesiyle 320 yatak kapasitesine ulaşacak." dedi. 

Ataşehir Memorial Hastanesi'ne yürütmeyi durdurma kararı!

Ataşehir’deki Memorial Hastanesi’nin iki binasının kaçak katlarına ilişkin planı, İstanbul 2. İdare Mahkemesi hukuka aykırı buldu ve yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Kayseri'de 12 okul, 25 yurt ve 2 sağlık kurumu kapatıldı!

Kayseri'de, FETÖ ile irtibatı tespit edilen 1 yükseköğretim kurumu, 12 okul, 25 öğrenci yurdu, 2 sağlık kurumu, 7 dernek ve 7 sendika kapatıldı.

4 ilde 1 üniversite, 2 hastane, 59 okul kapandı!

Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı tespit edilen 1 üniversite, 2 hastane, 59 okul, 38 dernek ve 4 vakıf kapatıldı.

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de bazı okullar ve hastaneler kapatıldı!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de FETÖ'yle aidiyeti ile irtibatı belirlenen vakıf, dernek, yurt, hastane ve okullar kapatıldı.

Referans Towers Kartal satış ofisi!

Referans Towers Kartal satış ofisi irtibat ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Referans Kartal Towers projesinde fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Kiptaş Evla Evleri satış ofisi!

Maltepe Kiptaş Evla Evleri satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Maltepe Evla Kiptaş Evleri'nde satışlar başladı...

TOKİ Niğde Ulukışla 2. Etap Konutları'nda başvurular başladı!

Niğde'nin Ulukışla İlçesine 2. Etap 511 konut yapımı için müracaatlar başladı. Müracaatlar Ulukışla Belediyesinde oluşturulan TOKİ irtibat bürosuna yapılacak.

Akfen İncek Loft Evleri Ankara satış ofisi!

Akfen İncek Loft Evleri Ankara satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. İncek Loft Evleri Ankara'da ev fiyatları 314 bin liradan başlıyor...

Memorial irtibat Haberi

Memorial irtibat

Genç, Memorial Sağlık Grubu'nun Diyarbakır'da açacağı ikinci hastanesi "Memorial Dicle Hastanesi" ile ilgili Liluz Otel'de düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, daha fazla insana sağlık hizmeti sunabilmek için burada ikinci hastaneyi açacaklarını söyledi.


Genç, bölge halkının takdirini toplayarak bugüne kadar 400 bin hastaya hizmet verdiklerini ve bu nedenle şehrin sağlık kurumlarından Seyrantepe Hastanesi'ni Memorial'ın bünyesine katıp tamamen yenilediklerini kaydetti.


Diyarbakır'a yaptıkları yatırımlara değinen Genç, şunları kaydetti:


"İlk hastanemize 35 milyon dolarlık bir yatırımımız olmuştu. Memorial Dicle Hastanesi ile toplamda 65 milyon dolarlık yatırımı 2010-2013 yılları arasında Diyarbakır'a yapmış olduk. 21 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan Memorial Dicle Hastanesi, 350 kişilik medikal ve idari kadrosu ile hizmet verecek. 2013 yılının sonuna kadar Diyarbakır'daki iki hastanemizde toplam 750 kişiyi istihdam ediyor olacağız. 138 yatak kapasitesi...