03 / 06 / 2024

Menderes hastane imar planları

Menderes hastane imar planları

Sağlık Bakanlığı'nın yatırım programına aldığı hastane projesinin yapılacağı alan ile ilgili planlar da tamamlandı. Hastanenin yapılacağı alan ile ilgili imar planı düzenlemesi bitti.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

Zeytinburnu’ndaki 2 bin metrekarelik parselin imar planı değiştirildi!

17. yüzyıldan miras olan Zeytinburnu’ndaki Mahpeyker Valide Sultan Namazgahı’nın yanındaki araziye özel üniversite ve hastane yapılması amacıyla imar planı değiştirildi.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

İzmir Gümüldür için imar planları onaylandı!

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

İstinyePark AVM'nin imar planları yeniden gündemde!

İstinyePark AVM'nin İstanbul Sarıyer'deki arazisine imar izni hastane yapılsın diye verilmişti. Sonradan parsel bazında plan değişikliği ve fonksiyon değişikliği, hastane yerine AVM yapılması, onaylandı.

Burdur'daki 4 mahallenin imar planına tepki!

Burdur Belediyesi'nin Bağlar, Hızır İlyas, Menderes ve Bahçelievler mahallelerinde uygulanan imar planı mahalle halkından bazılarının tepkisine yol açtı.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

ÖİB İzmir Menderes'teki gayrimenkulün imar planını onayladı!

İzmir ili Menderes ilçesinde yer alan 2862 ada, 24 ve 25 parsellere ilişkin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı.

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Antalya Adrasan’a imar planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan'a imar planı müjdesi verdi.

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Menderes hastane imar planları Haberi

Menderes hastane imar planları

Menderes Belediyesi'nin ardından proje alanı ile ilgili düzenleme İzmir Büyükşehir Belediyesinden de geçti. Belediye Başkanı Bülent Soylu, 'Bakanlığın 2015 yatırım programına aldığı hastanemizin planı da artık hazır. En kısa sürede inşaat çalışmaları başlayacak' dedi. 


Sağlık Bakanlığı'nın 2015 yılı yatırım programına aldığı Menderes'teki devlet hastanesi projesinin planlan onaylandı. 100 yataklı hastane ile ilgili kesin karar geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. 

Hastanenin yapılacağı alan ile ilgili imar planı düzenlemesi de bitti. 


Menderes Belediye meclisinden geçen plan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında da gündeme geldi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun verdiği onay doğrultusunda işlem yapan Büyükşehir Meclisi uygulama imar planlarını oy birliği ile kabul etti. Onayın ardından hastanenin yapılacağı alanla ilgili tüm işlemler tamamlanmış oldu. 


Artık İnşaat başlayacak

Menderes'in en önemli ihtiyaçlan arasında birinci sırada gelen hastane projesinin önce bakanlık,...