05 / 05 / 2024

menderes store 6 mağaza açtı

menderes store 6 mağaza açtı

Ev tekstil ürünlerinde Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil’in ürünlerini tüketiciyle buluşturduğu Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 6 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de! 

Kahramanmaraş Pazarcık Belediyesi, Kahramanmaraş ili, Pazarcık ilçesi, Menderes, 15 Temmuz, Evri Taşbiçme ve Bağdın-ı Sağır mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü 3 ve 10 yıllık süreyle kiraya veriyor. Peki kiralama bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

İzmir Menderes'te 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 2 milyon 605 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Menderes'te 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi,Cumaovası-Yıkıkminare mevkiinde yer alan bağ nitelikli gayrimenul 6 milyon 30 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Menderes'te 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı gayrimenkul 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu gayrimenkulün ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35’nci maddesi (a) bendinde belirtilen Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak. 

Menderes Belediyesi'nden 2.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Çile Mahallesi Tekkealtı mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 2 milyon 669 bin 819 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir ili, Menderes ilçesi, Görece Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul Menderes Belediyesi tarafından 3 milyon 653 bin 267 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

İzmir Menderes'te 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca-Büyükovacık'ta yer alan 51 bin 59 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

Menderes Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Bulgurca - Büyükovacık'ta yer alan tarlayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 29 Ağustos'ta gerçekleşecek..

İzmir Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir Menderes Belediyesi, Ataköy-Kalabak Mahallesi'nde 73 bin 985,60 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

İzmir Menderes'te 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Ataköy Mahallesi'nde yer alan tarlayı ihale ile satıyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Menderes Belediyesi, Ataköy Mahallesi'ndeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 14 Mart'ta yapılacak..

menderes store 6 mağaza açtı Haberi

menderes store 6 mağaza açtı

1000’e yakın ürün çeşidi, kalitesi ve fabrikadan halka satış fiyatlarıyla tercih edilen Menderes Store’un her geçen gün hızla artan müşteri potansiyeliyle yeni yatırımlar yapmaya devam ettiğini belirten Akça Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Göksan, İzmir’de ulaşılan başarıdan sonra diğer illerdeki faaliyetlerine de hız verdiklerini söyledi. Göksan, “Ülkemizin köklü tekstil kuruluşu Menderes Tekstil, dünyanın önde gelen markalarının üreticisi olarak ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil ediyor. Dünya standartlarına uygun olarak üretilen yüksek kaliteli özel koleksiyon ürünlerimizi İzmirli tüketicilerden sonra İstanbullu tüketicilerle de buluşturma evresini başlattık. İzmir’deki mağazalarımızda olduğu gibi tüketici memnuniyeti odaklı hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.



Menderes Store Mağazaları Direktörü Reha Kargı ise “Ürünlerimiz, kalitesi ve uygun fiyatlarıyla müşterilerimizin beğenisini kazanıyor. İstanbul, Zeytinburnu mağazamızı müthiş bir takım çalışması sayesinde müşterilerimizle...