30 / 04 / 2024

menderes tünel haberleri

menderes tünel haberleri

Antalya Döşemealtı'nda hayırsever Halil Akyüz tarafından yapılan ve büyükşehir belediyesine hibe edilen 5 yıldız konforundaki huzurevi, Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla en kısa sürede açılacak.

Mavi Tünel projesi hayata geçirildi!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Tuzla atıksu havzası tünel inşaatı devam ediyor!

Tuzla'da Akfırat ve Tepeören Mahalleleri'nin atıksularını tünel vasıtası ile Tuzla İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ne aktaracak Tuzla atıksu havzası tünel, kolektör ve şebeke inşaatı devam ediyor.

Konya Ovası Mavi Tünel projesinin inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin GAP’tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamında çalışmaları yürütülen ‘Mavi Tünel’ ile Akdeniz’e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Mavi Tünel projesiyle ilk kez Konya Ovası'na su veriliyor!

Türkiye'nin GAP'tan sonra en büyük sulama yatırımı olan Konya Ovası Projesi kapsamında çalışmaları yürütülen "Mavi Tünel" ile Akdeniz'e dökülen sular, ovaya akmaya başladı.

Menderes Türel: Antalya vizyon projelerle coşacak!

Altınova’ya yapılan yatırımların bölgedeki ticari hareketliliği artırdığını belirten Başkan Menderes Türel, bölgenin tapu sorununu da seçim öncesinde ya da sonrasında çözeceklerini söyledi.

3 Katlı Büyük Tünel seçimden önce ihaleye çıkacak!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan: "3 katlı tünel projesi seçimden önce ihaleye çıkmaya çalışacaklar arkadaşlarımız, yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Ama belki bir aksama, gecikme olursa belki seçim sonuna kalabilir" dedi.

Antalya'ya yeni tünel geliyor!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya 1'inci sıradan Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve diğer adaylarla birlikte tanıtım töreni için Demre'de v

Antalya'nın batısına dev bir tünel geliyor!

Ulaştırma Denizcilik Eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya’nın batısına dev bir tünel yapılması için çalışma içerisinde olunduğunu kaydetti. Elvan Demre ve Kaş’ın en büyük sıkıntılarından birisinin ulaşım olduğuna dikkat çekti.

Menderes Türel Antalya Ulu Cami projesini tanıttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, tamamlandığında Antalya'nın en büyük camisi olmaya aday 42 dönüm üzerine konumlandırılacak Antalya Cami'nin projesini tanıttı. Camide aynı anda 30 bin kişi ibadet edebilecek.

Menderes Türel Antalya projelerini anlattı!

Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Cruise Liman Projesi’yle dünyanın en zengin turistlerinin geldiği bir Antalya hayal ettiğini belirten Başkan Menderes Türel, “Bu yatırımlar sizin için. Senin şehrin Antalya diyoruz" dedi

Menderes Türel: Boğaçayı'nı Kanal Antalya yapmak istiyoruz!

Başkan Menderes Türel, Boğaçayı Projesi, Konyaaltı Sahil Projesi, Cruise Liman Projesi'yle dünyanın en zengin turistlerinin geldiği bir Antalya hayal ettiğini belirtti. Türel bu yatırımlarla istihdamın da önünün açılacağını söyledi.

Kaynarca-Karasu ikiz tünel çalışmaları devam ediyor!

Kaynarca-Karasu yolundaki ikiz tünel ve kavşak çalışmaları sürüyor.Fatih Zaimoğlu, yaptığı açıklamada, temmuz 2013'te başlayan çalışmanın üç bölgede sürdürüldüğünü söyledi.

Doğu Karadeniz'de 14 yeni tünel inşa edilecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Doğu Karadeniz Bölgesi’ne 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 tünel yapılacak. Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon bölgelerinde yapılacak tünellerin detayları açıklandı.

menderes tünel haberleri Haberi

menderes tünel haberleri

Antalya Döşemealtı'nda hayırsever Halil Akyüz tarafından yapılan ve büyükşehir belediyesine hibe edilen 5 yıldız konforundaki huzurevi, Türel'in talimatıyla en kısa sürede açılacak.

Antalya  Döşemealtı ilçesi Altınkale Mahallesi sınırlan içinde yaptırdığı milyonluk huzurevini mülkiyet sorunları nedeniyle 2 yıldır faaliyete geçiremeyen 82 yaşındaki hayırsever Halil Akyüz'e Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den müjde geldi. 


HUZUREVİNİ GEZDİ 


Açılışı yılan hikayesine dönen huzurevinde incelemelerde bulunan Başkan Türel, yaklaşık 3 milyon liraya mal edilen huzurevinin eksiklerinin giderilmesi ve açılışının bir an önce yapılması konusunda ilgili birimlere talimat verdiğini belirterek, "Hayırseverimiz emekleri karşılıksız kalmayacak. Burayı en kısa sürede hizmete açacağız" dedi. 


EKSİKLER GİDERİLECEK 


Huzurevi çevresi ve odalarını dolaştığı esnada hayırsever Akyüz'ü telefonla arayan Türel, "Böyle güzel bir hayır yaptığınız için size yürekten teşekkür ediyorum. İlk olarak mülkiyet sorunlarının giderilmesi için...