02 / 05 / 2024

Menderes Türel döşemealtı yatırımları

Menderes Türel döşemealtı yatırımları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi.

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

TOKİ Antalya Döşemealtı 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki TOKİ Antalya Döşemealtı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Döşemealtı 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Döşemealtı'nda 10.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 10 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Döşemealtı'nda 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı 9 milyon 882 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Antalya Kent Müzesi 29 Ekim'den önce açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlanan Kent Müzesi projesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde hizmete açılacağı müjdelendi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Menderes Türel: Ucubeleri yıkıp park yapıyoruz!

"Ucubeleri yıkıp park yapan bir belediye başkanıyım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliklerinin hep Antalya olduğunu söyledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel döşemealtı yatırımları Haberi

Menderes Türel döşemealtı yatırımları


Döşemealtı’nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi. Türel, “Yatırımlarımız Döşemealtı’nı daha da taçlandırıyor” dedi.


Döşemealtı’nda muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Menderes Türel, Kömürcüler Mahallesi’nde halkla buluştu. Döşemealtı’nın Antalya’nın en önemli ilçelerinden biri haline geleceğini belirten Başkan Türel, “Yaptığımız önemli yatırımlar Döşemealtı’nı daha da taçlandırıyor. Bu Döşemealtı için büyük şans. İlçenin ulaşım problemlerini çözüyoruz. Hem Büyükşehir olarak asfalt yatırımları hem de Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte projelendirerek gerçekleştirdiğimiz yatırımlar Döşemealtı’nı bir anda farklı konuma getiriyor. Yol medeniyettir. Yolun gittiği yere medeniyet kendiliğinden gider” dedi.


DÖŞEMEALTI KONYAALTI İLE BİRLEŞECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı’nı yakından ilgilendiren Batı Çevre Yolu, Kuzey Çevre Yolu,...