06 / 05 / 2024

menekşe beylikdüzü evleri

menekşe beylikdüzü evleri

Yet Yapı imzasıyla hayata geçirilen Menekşe Konutları projesinde yer alan tüm dairelerin satışları tamamlandı...

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

2016'da en çok konut Beylikdüzü ve Esenyurt'ta arandı!

Emlakjet.com'un verilerine göre 2016 yılında İstanbul'da en çok konut araştırması yapılan iki ilçe Beylikdüzü ve Esenyurt oldu.Emlakjet.com, TÜİK Aralık ayı konut satışı verilerinin açıklanması paralelinde 2016 yılına ait genel verilerini değerlendirdi.

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat!

İstanbul Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci Mahallesi'nde konumlandırılan 11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat listesi 450 bin TL’den başlıyor.

Yakuplu Referans Beylikdüzü Evleri'nin detayları!

Kiler GYO'nun Yakuplu'daki Referans Beylikdüzü projesinde detaylar belli oldu. Referans Beylikdüzü projesinde 868 konut ve 28 dükkan yer alıyor...

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. Konut tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlanan proje Dekar Yapı imzası ile yükseliyor.

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri nerede?

Dekar Asmalı Hayat'ta fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor. Arsa alanı 78 bin metrekare olarak belirlenen projede 244 adet konut bulunuyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri nerede?

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim!

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat'ın 11. Mahalle projesinde fiyatlar 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan etabında teslimlerin 2017 yılı sonunda yapılması planlanan Deniz İstanbul'da çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Deniz İstanbul Evleri nerede?

Deniz İstanbul Mercan Evleri Beylikdüzü satış ofisi!

Deniz İstanbul Mercan Evleri Beylikdüzü satış ofisi iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre mesafede olan projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Onbirinci Mahalle Beylikdüzü Evleri!

Yüzde 72'si yeşil alandan meydana gelen proje toplam 600 daire, 9 ofis, 28 dükkan ve 1 marketten oluşuyor. Onbirinci Mahalle Beylikdüzü Evleri 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanılabilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul Evleri nerede?

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 17 blok halinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul Evleri nerede?

menekşe beylikdüzü evleri Haberi

menekşe beylikdüzü evleri

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Menekşe Konutları, Yet Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan tüm konutların satışlar tamamlandı.


Konut tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Menekşe Evleri'nde dairelerin alanları, 121 metrekare 2+1, 152 metrekare 3+1, 181 metrekare 4+1 olarak belirlendi.


Toplam 40 konuttan meydana gelen Menekşe Beylikdüzü Evleri'nde açık-kapalı otopark, çocuk oyun parkı, güvenlik ve yangın merpeni gibi imkanlar yer alıyor.


Tek bloktan oluşan Beylikdüzü Menekşe Konutları, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, TEM Otoyoluna ve E5 Otoyolu'na bir kaç dakika mesafede konumlanıyor.


(0212) 283 89 11 

http://www.yetyapi.com.tr/menekse_konutlari.html 

Merve...