28 / 04 / 2024

Menekşe Deresi ıslah

Menekşe Deresi ıslah

Küçükçekmece Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de yer aldı...

Menekşe Deresi çevre düzenleme ihalesi 12 Mart'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı İşleri Müdürlüğü; Menekşe Deresi çevre düzenleme işini ihaleye 12 Mart 2015 tarihinde saat 11.30'da çıkarıyor.

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Menekçe Yapı tarafından inşa edilen Violetta Oran Ankara Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda yükseliyor. Peki Violetta Oran projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Violetta Oran daire fiyatları ne kadar? İşte Violetta Oran ile ilgili ayrıntılar...

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Menekşe tarafından kuruldu.

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Menekşe tarafından kuruldu.

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Türkköşe Deresi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliğine Yapılan Askı İtirazları kapsamında hazırlanan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Türkköşe Deresi Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Türkköşe Deresi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Revizyon NİP ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planında Askı İtirazları kapsamında yapılan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Türkköşe Deresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Türkköşe Deresi ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aspahan Derya Aksoylar ve Menekşe Gümüş ortaklığında kuruldu.

Yozgat Menekşe Evler kentsel dönüşümde son durum ne? 

Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen "Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi”nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferzende Çakmak ve Seyda Ünlü ortaklığında kuruldu.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sekmen Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şayip Menekşe tarafından kuruldu. 

Menekşe Deresi ıslah Haberi

Menekşe Deresi ıslah


Küçükçekmece Menekşe Deresi Çevre Düzenlemesi ve Park Yapımı Temel Atma Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar da yer aldı.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul dünyanın 130 ülkesinden büyük devlet gibi olduğunu ve geçmişten gelen altyapı ve su gibi sorunların çözümünün kendilerine nasip olduğunu belirterek, Küçükçekmece’deki Hasanoğlu ve Menekşe derelerinden akan pislikler ile kötü kokular nedeniyle geçmişte bu bölgede bir araya gelmenin mümkün olmadığını söyledi.


İstanbulluların desteğiyle İstanbul’a hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını, şehrin tarihinde nasip olmayan bir şekilde 3. kez bize başkan seçilerek hizmet için gece gündüz demeden koşturduklarını anlatan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Geçmişte dereler açık kanal kabul ediliyordu ve atıksuları boruları derelere...