28 / 04 / 2024

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu müşavirlik ihalesi

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu müşavirlik ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işini ihale edecek. İhalesi 25 Nisan 2017 tarihinde Saat 14.30'da gerçekleşecek.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi  İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Peker tarafından açıldı.

A D Zemin Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A D Zemin Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eray Adalı ve Veli Düzen ortaklığında kuruldu.

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bal tarafından açıldı.

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesiminin müşavirlik ihalesi 12 Nisan tarihinde yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için müşavirlik hizmeti ihalesi açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması için başlatılan proje kapsamında "müşavirlik hizmeti ihalesi" yapılacak.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu müşavirlik ihalesi Haberi

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu müşavirlik ihalesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti işini ihale edecek. İhalesi 25 Nisan 2017 tarihinde Saat 14.30'da gerçekleşecek.


MENEMEN-ALİAĞA-ÇANDARLI OTOYOLU PROJESİ YAP-İŞLET-DEVRET MODELİ İLE YAPILMASI, İŞLETİLMESİ VE DEVRİ PROJESİNİN YAPIM DÖNEMİ MÜŞAVİRLİK HİZMETİ İHALE EDİLECEKTİR


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünden:

İHALE KONUSU: Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli İle Yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesinin Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti

İHALE DOSYASI SATIŞ BEDELİ: 10.000 TL

GEÇİCİ TEMİNAT TUTARI:25 Nisan 2017

İHALE TARİH VE SAATİ:Saat 14.30


1 - “Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri Projesi Yapım Dönemi Müşavirlik Hizmeti İşinin ihalesi”; 25.04.2017 günü saat 14:30’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Yücetepe/ANKARA B-Blok 3.Kat İşletmeler Dairesi...