29 / 04 / 2024

menemen Keyifli Yaşam Evleri

menemen Keyifli Yaşam Evleri

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen Seyrek'te 'Keyifli Yaşam Evleri' adı verilen ve yenilenebilir enerji ile çalışan evleri düzenlediği toplantı ile tanıttı, projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri satış ofisi!

614 adet birim bulunan Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

İzmir Kampüslife Evleri'nde yaşam başladı!

Yita İnşaat ve Artim Grup ortaklığı ile İzmir ilinin Menemen ilçesine bağlı Seyrek bölgesine büyük değer katan ilk yatırım projesi olarak öne çıkan Kampüslife Evlerinde yaşam başladı. Kampüslife Evleri'nin anahtar teslimi törenle yapıldı.

Selenium Ataköy yüksek tavan özelliğiyle ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul'un en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Ataköy'de yükselen Selenium Ataköy, yüksek tavan ve cam kullanımının sunduğu avantajla birlikte aileler için ferah ve keyifli bir yaşam vaat ediyor.

Esenler Dede-Torun Yaşam Merkezi açılıyor!

Kuşaklar arasındaki bağı güçlendirip, çocukların dede ve nineleriyle birlikte keyifli vakit geçirmesini sağlayacak Türkiye’nin ilk Dede-Torun Yaşam Merkezi'nde "Filizden Çınara" sloganıyla hizmet verilecek.

Keyifli Yaşam Evleri 20 milyon liraya mal olacak!

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen Seyrek'te 'Keyifli Yaşam Evleri' adı verilen ve yenilenebilir enerji ile çalışan evleri düzenlediği toplantı ile tanıttı, projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Menemen'de kendi elektriğini üreten konut projesi tanıtıldı!

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen Seyrek'te 'Keyifli Yaşam Evleri' adı verilen ve yenilenebilir enerji ile çalışan evleri düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Vadikent Ankaralılara modern yaşam alanı sunuyor!

KOMYAPI AŞ tarafından Keçiören'de hayata geçirilen Vadikent Konutları, Ankaralılara hayat modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları'nda daireler düşük faiz oranlarıyla ve 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çı

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede?

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri toplam 19 bloktan oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 184 adet daire yer alıyor. "Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

İzmir Keyifli Yaşam Evleri 2.etabında satışlar başladı! 1+1' ler 99 bin TL!

İzmir İl'inde yükselen Keyifli Yaşam Evleri Ege-Koop tarafından hayat geçirildi. 19 blok halinde bulunan projede toplam 184 daire bulunuyor. İzmir Keyifli Yaşam Evleri 2.etabında satışlar başladı! 1+1' ler 99 bin TL' den başlıyor.

Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri 2.etabındaki 1+1 daireler 99 bin TL' den başlıyor!

Ege-Koop tarafından hayat geçirilen Keyifli Yaşam Evleri projesi 19 bloktan oluşuyor. Kişi başına 90 metrekare yeşil alanın düştüğü projede toplam 184 daireden oluşuyor. Ege-Koop Keyifli Yaşam Evleri 2.etabındaki 1+1 daireler 99 bin TL' den başlıyor.

Ege Yaşam Evleri teslimleri Mayıs 2015'te!

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konutlar 24 saat güvenlik sistemi ile kontrol edilecek Menemen Ulukent'te yapımı devam eden Ege Yaşam Evleri, 2015 yılı Mayıs ayında sahipleri ile buluşacak...

menemen Keyifli Yaşam Evleri Haberi

menemen Keyifli Yaşam Evleri


Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen Seyrek'te 'Keyifli Yaşam Evleri' adı verilen ve yenilenebilir enerji ile çalışan evleri düzenlediği toplantı ile tanıttı. Türkiye'de ilk olan projeyle ev sahiplerinin tüm elektrik ihtiyaçlarını güneş enerjisiyle karşılayacaklarını, ürettikleri fazla enerjiyi de devlete satabileceklerini aktaran Aslan, "Yerel yönetimlerin, hükümetin bu tür yatırımları desteklemesi lazım. Bu sistemle adeta her evin çatısına küçük bir baraj kurmuş olduk. Hem cari açığın ve enerji bağımlılığının azalması, hem de sağlıklı yaşam için bu önemli bir adımdır" dedi. 'Kendi elektriğini kendi üreten' site konseptiyle bir yılda tamamlanacak projenin tanıtımını yapan Aslan, projeyi Deniz Dış Ticaret (DDT) İnşaat ve Smryna Solar Energy işbirliği yürüteceklerinin altını çizdi. Menemen Seyrek'te 20 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek projenin 20 milyon liraya mal olacağını ve...