14 / 05 / 2024

Menzer Pehlivan

Menzer Pehlivan

Menzer Pehlivan, 17 Ağustos depreminden etkilenip inşaat mühendisi olmaya karar verdi ve doktora için ABD'ye gitti. ‘Mühendisliğin 10 Yeni Yüzü’ listesine girdi. Üç mühendisle birlikte hayatının anlatıldığı film Netflix’te...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Entim Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Entim Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Oğuz Pehlivan tarafından kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Rsp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rsp İnşaat Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ramazan Pehlivan ve Suat Pehlivan ortaklığında kuruldu.

Fatisa İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatisa İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Pehlivan tarafından kuruldu.

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Aep Europe Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aep Europe Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Pehlivan tarafından kuruldu.

Temasbir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi kuruldu!

Temasbir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Yılmaz ve Samet Pehlivan tarafından kuruldu.

Arna Emlak İnşaat Otomotiv Organizasyon Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Arna Emlak İnşaat Otomotiv Organizasyon Tekstil Limited Şirketi Pendik’te  10 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Semin Pehlivan  ve Nazlı Kiraz tarafından kuruldu.

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ascension Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Miraç Pehlivan tarafından kuruldu.

Mvi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çek ve M.Mustafa Pehlivan ortaklığında kuruldu.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Ariva Hb İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ariva Hb İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Pehlivan Bad tarafından kuruldu.

Menzer Pehlivan Haberi

Menzer Pehlivan

17 Ağustos depreminden etkilenip inşaat mühendisi olmaya karar veren Menzer Pehlivan, ABD'nin deprem bölgesi Seattle’a doktora için gitti ve zemin mühendisliği ondan soruldu.Pehlivan ‘Mühendisliğin 10 Yeni Yüzü’ listesine girdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; 32 yaşındaki Menzer Pehlivan’ın da hayatını anlatan ‘Dream Big’ (Büyük Hayal Kur) adlı filmse temmuz ayından itibaren Netflix’te gösterime başladı. Pehlivan, filme konu olan hayatını Hürriyet okurları için anlattı:

Menzer Pehlivan, "17 Ağustos depremi Türkiye’deki herkesi derinden etkiledi, hepimizin hayatını değiştirdi. Deprem gecesi sabaha karşı 03.00 gibi annem beni uyandırdı, ‘Kalk kızım, deprem oldu, dışarı çıkıyoruz’ dedi ve on binlerce kişi gibi biz de o geceyi dışarıda geçirdik. Ertesi sabah televizyonlardan yıkımın büyüklüğünü gördüğümüz zaman inanamamıştık. Dolayısıyla o gece o depremin de etkisiyle üniversite sınavında inşaat...