05 / 05 / 2024

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Burak Mermer tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak'ta kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

Rafine Çevre Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Rafine Çevre Teknolojileri Limited Şirketi Tuzla 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çelebi ve Zeynep Uyak ortaklığında kuruldu.

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Kenar tarafından kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İzmir'de 432 bin kişiye 237 milyon kira yardımı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, şehir genelinde 2013'ten bu yana 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında hak sahiplerine 237 milyon TL kira yardımı yapıldığını belirtti.

Uniton Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uniton Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Genç tarafından kuruldu.

Tnm Çevre Teknolojileri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tnm Çevre Teknolojileri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ozan Kocabıyık tarafından kuruldu.

Ömer Bulut, demir ve çimentoya yapılan zamları eleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, demir ve çimentoya son üç ayda yapılan zamları eleştirdi...

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Altunç, Seyit Fatih Altunç, Seyit Murat Altunç ve Seyit Ömer Altunç ortaklığında kuruldu.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Burak Mermer tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Yunus Emre Sokak'ta kuruldu. 


Mer Çevre Teknolojileri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya...