05 / 05 / 2024

meram 2016 projeleri

meram 2016 projeleri

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru gerçekleştirdiği mahalle toplantısında "Güney Meram-1 projesinde şu an imar uygulaması tamamlandı. İnşallah bir haftaya kadar sizlere tapularınızı vermiş olacağız" dedi

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

TOKİ Konya Meram 1. Etap 2016 başvuru!

TOKİ Konya Meram 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkacak. Peki, TOKİ Konya Meram 1. Etap 2016 başvuru işlemleri ne zaman?

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Meram Belediyesi 2016 bütçesinde aslan payı yatırımların!

Meram Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi 286 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin yaklaşık yüzde 73'ü Fen İşleri, Park Bahçeler, Plan ve Proje, Kentsel Dönüşüm, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü gibi yatırımcı müdürlüklere ayrıldı.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

Meram Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Meram Belediyesi, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçlarını yapılandırıyor. Düzenlemeden yararlanmak isteyen mükellefler 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Archiprix-TR 2016'ya başvurular başladı!

Türkiye’de mimarlık alanındaki en iyi diploma projelerini seçmek üzere Yapı-Endüstri Merkezi ve Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ortaklığıyla bu yıl 21. kez düzenlenen ulusal mimarlık öğrencileri bitirme projeleri yarışması “ARCHIPRIX-TR 2016”ya başvurular başladı.

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

meram 2016 projeleri Haberi

meram 2016 projeleri


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Küçük Kovanağzı, Büyük Kovanağzı ve Ladikli Mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi. Kovanağzı Kapalı Pazar Yeri’ni hizmete açtıklarını hatırlatan Başkan Toru, pazarla entegre olacak bir sosyal tesis ile yine bu bölgeye hizmet edecek gençlik merkezini de önümüzdeki yıl içerisinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.


BU BÖLGE ŞANTİYEYE DÖNECEK

Bölgelerdeki imar çalışmaları hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Küçük Kovanağzı ve Ladikli Mahallelerimizin bulunduğu kısımlarda imar planlaması tamamlandı. Büyük Kovanağzı Mahallemizle ilgili olarak da planlamamızı yaptık, Büyükşehir Belediyemizde kontrol ve inceleme süreçleri devam ediyor.  İnşallah yıl sonuna kadar planların onayıyla birlikte askıya çıkararak sizleri bilgilendirmiş olacağız. Güney Meram-1 projesinde şu an imar uygulaması tamamlandı. İnşallah bir haftaya kadar sizlere tapularınızı vermiş olacağız. Onun müjdesini de buradan vermek...