02 / 05 / 2024

Meram akil insanlar toplantısı

Meram akil insanlar toplantısı

Meram'da akil insanlar toplantısı yapıldı.Toplantıda imar planı, kentsel tasarım projesi, mimari projeler, kat planları, mahal listesi, uygulama esasları, sözleşme maddeleri, hakedişler ile alacak ve borçlanmalar teknik ve detaylı bir biçimde incelendi.

Meram akil insanlar toplantısında kentsel dönüşüm konuşuldu!

Meram'da akil insanlar toplantısı yapıldı.Toplantıda imar planı, kentsel tasarım projesi, mimari projeler, kat planları, mahal listesi, uygulama esasları, sözleşme maddeleri, hakedişler ile alacak ve borçlanmalar teknik ve detaylı bir biçimde incelendi.

Fatma Toru: 2015 Meram'da dönüşüm yılı olacak!

Fatma Toru ' Meram'ı daha modern ve yaşanabilir ilçeler arasında daha ileri seviyelere taşımak için ekiplerimizle birlikte seferber olduk. 2015 Meram'da dönüşüm yılı olacak' dedi.

Konya Meram'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Meram, Kozağaç Mahallesi'nde yer alan 10 bin 423 metrekarelik ticaret sahası ilçe belediyesi tarafından 2 milyon 200 bin TL bedelle 14 Ocak 2015 Çarşamba günü ihale ediliyor...

Meram'a gıda sektöründe organize sanayi bölgesi kuruluyor!

Konya'nın Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, yerel ekonominin güçlendirilmesi için Meram'da gıda üzerine ihtisaslaşmış bir organize sanayi bölgesi kurulmasıyla ilgili gerekli planlamaları yaptıklarını söyledi.

Fatma Toru: Meram'ın yüzde 40'ında imar planı yaptık!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Meram'ın temel sorunlarına neşter vurmak üzere imar planlarında yoğun bir revizyon çalışması yaptıklanna dikkat çekti.

Beyaz Kuleler Meram projesi Şubat'ta teslim!

Helya inşaat tarafından Konya Meram'da yükselen Beyaz Kuleler projesinin ilk bloğu Şubat 2015 yılında teslim edilecek. Projede 3+1 daireler 155 ile 165 metrekare, 4+1 daireler 215 metrekare olarak tasarlandı.

Bendevi Palandöken: Site kültürü insanları yalnızlığa itiyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, site kültürünün insanları birbirlerine yabancılastırdığını, yalnızlastırdığını belirtti.Bendevi Palandöken 'Site kültürü insanları yalnızlığa itiyor' dedi.

TOKİ Konya Meram 1. Etap 2 adet konut başvurusu başladı!

TOKİ Konya Meram 1. Etap 2 adet konut başvurusu başladı. Satışa sunulan dairelerin tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyatlar 161 bin 877 TL'den başlıyor.

Site kültürü insanları yabancılaştırıyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ( TESK ) Genel Başkanı Palandöken, site kültürünün insanları birbirlerine yabancılaştırdığını, yalnızlaştırdığını belirtti.Palandöken 'Site kültürü insanları birbirlerine yabancılaştırıyor, yalnızlaştırıyor.

TOKİ Konya Meram 1. Etap 2 konut başvurusu yarın başlıyor.

TOKİ Konya Meram 1. Etap 2 konut başvurusu yarın başlıyor. Dairelerin 75 bin 462 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş’ nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Akil Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Kılıçoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Kasım'da Kartal, Dumankaya Vizyon A2 Blok'ta kuruldu.

Konya Meram'da Bilgi Merkezi açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapılan 6. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hizmet verecek olan “ Bilgi Merkezi ”nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

TOKİ Konya Meram 1. Etap başvuruları 2014!

TOKİ Konya Meram'daki daireler 161 bin 877 TL ile 178 bin 739 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte TOKİ Konya Meram 1. Etap başvuruları 2014...

Meram akil insanlar toplantısı Haberi

Meram akil insanlar toplantısı

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'nun katılımıyla 3 ve 26 Ocak'ta yapılan bilgilendirme toplantılarından sonra dünde akil insanlar toplantısı yapıldı. Meram Belediyesindeki toplantıya Büyükşehir ve Meram Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Übeyit Aça, Başkan Yardımcıları Mustafa Asım Güney ve Recep Alibeyoğlu, Kentsel Dönüşüm Müdürü Selahattin Özçelik ve muhtarlar ile Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa Mahallelerinden seçilen akil nisanlar heyeti katıldı. 


Toplantıda imar planı, kentsel tasarım projesi, mimari projeler, kat planları, mahal listesi, uygulama esasları, sözleşme maddeleri, hakedişler ile alacak ve borçlanmalar teknik ve detaylı bir biçimde incelendi. 

Akil insanların talepleri dinlenerek çözüm yolları istişare edildi. Kentsel dönüşüm projesiyle ilgili teknik ve sosyal boyutlar ele alınarak sözleşmelerde yer alması gereken talepler değerlendirildi. Akil İnsanlar Heyeti, toplantının oldukça verimli geçtiğini...