27 / 04 / 2024

Meram Arena Park satılık

Meram Arena Park satılık

Meram'da bulunan Arena Park Konutları'nın birinci etabın anahtar teslimi törenle yapıldı. Arena Park'ın ikinci etabının temeli ise aynı anda törenle atıldı.

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

İstinye Park ve Volkswagen Arena satılıyor mu?

Kulislerde Ferit Şahenk'in İstinye Park ve  Volkswagen Arena'yı satışa çıkardığı konuşuluyor...

Arena Park yılbaşında açık mı?

Arena Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arena Park yılbaşında açık mı?Arena Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Arena Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Meram Belediyesi 2016 bütçesinde aslan payı yatırımların!

Meram Belediyesi'nin 2017 yılı bütçesi 286 milyon TL olarak kabul edildi. Bütçenin yaklaşık yüzde 73'ü Fen İşleri, Park Bahçeler, Plan ve Proje, Kentsel Dönüşüm, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü gibi yatırımcı müdürlüklere ayrıldı.

Arena Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Arena Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Arena Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Arena Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

Konya Çamlıbel Parkı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Meram bölgesindeki Çamlıbel Parkı’nda tarihi ve yeşil dokuya uygun bir düzenleme projesini hayata geçiriyor.

Meram’a farklı konseptte park!

ram Belediye Başkanı Fatma Toru, farklı özellikleriyle ilçeye değer katacak olan Dedekorkut Mahallesi’ndeki park alanındaki çalışmaları denetledi.

Konya Meram'a yeni park!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi Sivaslı Ali Kemal Caddesi üzerinde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu.

Konya Meram Dutlukırı Kültür Parkı'nda revizyon çalışmaları denetlendi!

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dutlukırı Kültür Parkı ’ndaki çalışmaları denetleyerek ilgili birimlerden bilgi aldı.

Dutlukırı Parkı'ndaki çalışmalar sezon sonunda tamamlanacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yaptığı açıklamada 800 bin metrekarelik alanı kapsayan Dutlukırı Kültür Parkı'ndaki revizyon çalışmalarını sezon sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi...

Meram'da 2015 yılında 27 park yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2015 yılında ilçenin geleceğinin planlanması, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel hizmetlerle birlikte park ve çocuk oyun alanı, fidan dikimi ve diğer yeşil alan çalışmalarında da önemli hizmetlere imza attı.

Konya Meram'a sosyal tesis inşa edilecek!

Konya Meram Belediyesi tarafından Çarıklar Fatih Mahallesi'ne yaptırılacak olan sosyal tesis temelinin atılması ile aynı mahalleye kazandırılan parkın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Meram'da iki tesisin temeli atılıyor!

Meram Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Açılış ve temel atma programlarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Meram Arena Park satılık Haberi

Meram Arena Park satılık

Meram Kozağaç Mahallesi Tutar Sokak'ta bulunan Arena Park Konutları'nın birinci etabın anahtar teslimi törenle yapıldı. Arena Park'ın ikinci etabının temeli ise aynı anda törenle atıldı. Kozağaç Parkı'na yakın bir noktada bulunan Arena Park Konutları'nın yapımı Beste İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. Anahtar teslim ve temel atma töreninde konuşan Beste İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Sözer, "Arena Park Konutlarımızın l.etabını tamamladık. Konutlarımızı ev sahiplerimize teslim ettik. İkinci etap konutlarımızın da temellerini attık. Hayırlı uğurlu olsun. Kaliteye önem veriyoruz" dedi. Şirket hakkında bilgi veren Sözer, şunları söyledi: "Beste Mühendislik ve İnşaat Şirketi, Mehmet Sözer tarafından 1995 yılında kuruldu. Firma inşaat yapımı üzerine faaliyet göstermekte olup, Konya'nın çeşitli yerlerinde inşaat yapımı projeleriyle adından söz ettiriyor. Daha sonra Durmuş Sözer başkanlığında faaliyetlerine devam eden firma,...