13 / 05 / 2024

Meram Çaybaşı ve Hacıfettah kentsel dönüşüm imza töreni

Meram Çaybaşı ve Hacıfettah kentsel dönüşüm imza töreni

Meram Belediyesi’nin Çaybaşı ve Hacıfettah Mahalleleri’nde başlattığı kentsel dönüşüm uygulamasında ilk imzalar atıldı. Arsa sahibi vatandaşlar sözleşmelerini Meram Belediye Başkanı Fatma Toru eşliğinde imzaladı.

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da 49 bin 985 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsa satılıyor! 

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı ve Büyükaşlama Mahalleleri'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. İşte o arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Meram Belediyesi'nden büyük fırsat! 8 taksitle akaryakıt ve servis istasyonu satıyor! 

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram Alakova Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Meram Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi Ve E-Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Omar Ayesh tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Meram başvuruları yarın sona eriyor! 120 ay vadeyle 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meram Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Meram Turgutreis Evleri başvuru tarihleri ve şartları! 

Meram Turgutreis Evleri 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Konyalı vatandaşların yüzünü güldüren Meram Turgutreis Evleri 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Meram 116 dükkan ve 182 ofis ihalesi 22 Haziran'da!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Ayba Tunga Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayba Tunga Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşim  Uslu tarafından kuruldu. 

Meram Çaybaşı ve Hacıfettah kentsel dönüşüm imza töreni Haberi

Meram Çaybaşı ve Hacıfettah kentsel dönüşüm imza töreni

Meram Belediyesi’nin Çaybaşı ve Hacıfettah Mahalleleri’nde başlattığı kentsel dönüşüm uygulamasında ilk imzalar atıldı.


Meram Belediyesi’nin açtığı Çaybaşı ve Hacıfettah Mahalleleri’ni kapsayan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde arsa sahipleriyle yapılan anlaşmalar neticesi imzalar atılmaya başlandı. Arsa sahibi vatandaşlar sözleşmelerini Meram Belediye Başkanı Fatma Toru eşliğinde imzaladı.

Mahallelerinde başlatılan kentsel dönüşüm projesinden dolayı çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Bu proje özellikle gelecekte bizler için çok faydalı olacak. Hepimiz yeni ev sahibi olacağız. Başkanımız sağ olsun, elinden geleni yapıyor. Hepimize hayırlı olmasını diliyoruz. Yıllardır bugünü bekliyorduk, daha önce oturduğumuz evlerin temeli yoktu ve her an yıkılma tehlikesi ile karşı karşıyaydı. Şimdi Meram Belediyesi eski evimizi alacak ve bizlere lüks daireler verecek. Çok mutluyuz” şeklinde görüş belirttiler.


ÇEVRE VE YAŞAM KALİTESİ YÜKSELTİLECEK

Çevre ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi adına...